Triatlon-duatlon gála - kanizsai résztvevőkkel.

A Magyar Triatlon Szövet ség a fővárosi Podmaniczky-kastélyban tartotta hagyományos évértékelő, egyben díjátadó gáláját. Ennek keretében az elmúlt év legjobb duatlon, triatlon elit és amatőr sportolói, a ranglisták I-III. helyezettjei részesültek elismerésben.

A kanizsai TRI-CO Triatlon Klub férfi versenyzői közül Vránics László (képünkön jobbról) és Benedek János (balról) duatlonban a harmadik helyen végeztek az amatőr ranglistán és vehették át az ezzel járó serleget.

triatlon duatlon_gala

A nők amatőr duatlon ranglistáján korcsoportjukban Csőgörné Kenese Mária (jobbról a második) és Korcsmárosné Vig Rozália (balról a második) egyaránt az élen végeztek, Rozália ezen felül kategóriájában még a triatlon ranglistát is nagy fölénnyel nyerte. Eredményeikkel Csőgörné Kenese Mária korosztályában az év duatlon sportolója, Korcsmárosné Vig Rozália pedig az év duatlon és triatlon sportolója címet is elnyerte. Utóbbi sportoló külön elismerésben is részesült korosztálya valamennyi versenyének megnyerése apropóján, melyekből eredően több országos bajnoki címet is szerzett.

A szintén kanizsai triatlonos Dr. Czigány Róbert ugyan pécsi színekben, duatlonban első, triatlonban harmadik helyezett lett a ranglistán, és vehette át az ezzel járó serlegeket.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates