TrioTajf18.11.27Hosszabbított a Trió Egerszeg

 

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy meghosszabbította névhasználó szponzori szerződését a ZTC tájfutó egyesülettel a Trió Egerszeg Kft. Simon Zoltán, a cég vezetője elmondta, az első szerződést 2013-ban írták alá.  

 

 

Nagyra tartják a ZTC-nél folyó munkát. Gondolnak a fiatalokra és egyre többen választják a sportágat. Országos bajnokságokon szerepelnek nagyszerűen, és öregbítik a cég és a klub hírnevét. A fiatalok mellett az idősebb korosztály is otthonra lelt a klubnál és szép eredményekkel örvendeztetik meg a vezetést. Cégéről szólva elmondta, hogy az építőipar lendületet vett, és újból sok építkezés zajlik az országban, amelyből ők sem maradnak ki.

 

TrioTajf18.11.27 


Fehér Ferenc, a ZTC elnöke elmondta, szíve csücske az utánpótlás nevelése. Tovább folytatják a sportág népszerűsítését, hogy minél többen válasszák a tájfutást. Ezért több a sportágat népszerűsítő programot szerveznek. Készülnek a jövői évi bajnokságokra. Pályázat útján egyesületük megnyerte a 2020-as országos rövidtávú sprint váltó bajnokság rendezési jogát, amelyre már most megkezdik a felkészülést, hogy a városba érkező, több, mint ezer sportoló jól érezze magát. A Parkerdőben a „Családok Éve” programhoz kapcsolódva, az országos szövetség támogatásával mobil tájfutó pálya kerül kialakításra. Telefonjára bárki letöltheti a térképet és bármikor kipróbálhatja a sportágat.


Balaicz Zoltán polgármester üdvözölte a két fél újabb megállapodását. Megemlítette, hogy két helyi érték talál ismét egymásra. A Trió Egerszeg Kft. fontosnak tartja, ha valaki kap a közösségtől, az adjon is. A cég azon helyi vállalkozások közé tartozik a városban, amely támogatja többek között a sportot, a kultúrát. Megemlítette, hogy a parkerdei mobil tájfutó pálya után tervezik az Alsóerdőn is egy hasonló kialakítását.


A sajtótájékoztató végén Simon Zoltán, és Fehér Ferenc alá írta a névadó szponzori szerződést. Balaicz Zoltánt, a ZTC legújabb sport felsőjével ajándékozták meg.

 

Fotó: Jóna István

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates