Tájfutás

Tajfutdiak18.06.01Tájékozódási futók diákolimpiája.

Közel 500 diák állt rajthoz a tájékozódási futók Veszprémben és Eplényben megrendezett országos diákolimpiai döntőjében. A Göcsej KTFE és a TRIÓ Egerszeg ZTC tájfutói ezúttal iskolájuk színeiben versenyeztek.

Idén immár harmadik alkalommal rendezik meg a Tájfutás Világnapját. A nemzetközi szövetség által létre hívott kezdeményezéshez csatlakozott a magyar szövetség, azon belül a zalai tájékozódási futó klubok, a Göcsej KTFE és a Trió Egerszeg ZTC.

A hétvégén Zalában a tájékozódási futásban is indul a versenyszezon, ugyanis március 11-én vasárnap Döbröce ad otthont a három szomszédos megye (Vas, Veszprém és Zala) közös hosszú távú bajnokságának, melyet a Zala Megyei Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából a Göcsej Környezetvédő Tájékozódási és Futó Egyesület rendez meg.

Balazs2A későn jött tél idén lehetőséget adott a sítájfutó magyar bajnokság lebonyolítására.

Az első 25 év után.

Idén ünnepelte megalakulásának 25 éves évfordulóját a Trió Egerszeg ZTC, amely az elmúlt időszakban a térség meghatározó tájfutó klubjává nőtte ki magát. Az egyesület a versenyeztetés mellett, nagy hangsúlyt fektet a sportág népszerűsítésére.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates