Tájfutás

StareczEva2Zala 10. a tartományok között.

A Vas megyei tájékozódási futó szövetség Szombathelyen és Velem térségében rendezte meg az idei Alpok Adria Kupa nemzetközi tájfutó versenyt. Az eseményen Ausztria, Olaszország, Magyarország és Németország tartományi válogatottjai mellett Szlovénia és Horvátország nemzeti csapata állt rajthoz.

Tajfutdiak18.06.01Tájékozódási futók diákolimpiája.

Közel 500 diák állt rajthoz a tájékozódási futók Veszprémben és Eplényben megrendezett országos diákolimpiai döntőjében. A Göcsej KTFE és a TRIÓ Egerszeg ZTC tájfutói ezúttal iskolájuk színeiben versenyeztek.

Balazs2A későn jött tél idén lehetőséget adott a sítájfutó magyar bajnokság lebonyolítására.

Idén immár harmadik alkalommal rendezik meg a Tájfutás Világnapját. A nemzetközi szövetség által létre hívott kezdeményezéshez csatlakozott a magyar szövetség, azon belül a zalai tájékozódási futó klubok, a Göcsej KTFE és a Trió Egerszeg ZTC.

A hétvégén Zalában a tájékozódási futásban is indul a versenyszezon, ugyanis március 11-én vasárnap Döbröce ad otthont a három szomszédos megye (Vas, Veszprém és Zala) közös hosszú távú bajnokságának, melyet a Zala Megyei Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából a Göcsej Környezetvédő Tájékozódási és Futó Egyesület rendez meg.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates