Lovassport

Többen is több számban.

Regionális lovastusa-versenynek adott otthont Nagykanizsán a Csónakázó-tó melletti pálya, ahol szépszámú nevező rugaszkodhatott neki lovaival az akadályoknak.

Az elmúlt hétvégén Ausztriában, Lamprechtshausenben szállt nyeregbe Hollé Sára, a Hévíz SK utánpótlás válogatott lovasa.

A Galambok és Zalakaros között található lovaspályán C-kategóriás kettesfogat-hajtó megyei fordulót rendeztek a Kanizsa Lovasklub SE szervezésében, amelynek keretében akadályhajtásban és vadászhajtásban mérték össze tudásukat a nem csupán Zalából érkezett versenyzők.

DobriSomaA megyei lovas utánpótlás mezőnyének utolsó fordulóját, egyben döntőjét rendezték a Csónakázó-tónál, ahol a fiatalok futószáras, díjlovagló, kis- és nagy-ugró, valamint úgynevezett ügyességi számokban is rajtolhattak lovaik nyergében.

Lovas gyermek ügyességi versenyt rendeztek a Csónakázó-tónál, F1, F2, F3 futószáras, D0, D1, C1, díjlovaglás, valamint U1, U2 ugró számokban, emellett ügyességi kategóriákban, majd a regionális és megyei díjugrató fordulóra is sor került a kanizsai helyszínen.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates