Lovassport

fogatÖtvenhárom start, vagyis ennyi nevezés futott be az első szerdahelyi fogathajtó versenyre, mely debütálása mellett is remek versengést hozott.

FesteticsAugusztus 23-án rendezték meg a Festetics Vágtát Gyenesdiáson. A Zala megyei futamon számos érdeklődő szurkolta végig az izgalmas futamokat, amelyek végén eldőlt, ki képviselheti települését az októberi döntőben.

Kanizsa lovas190705A sportág ünnepe Kanizsán.

 

A hét végén XXII. Kanizsai Military Nemzetközi és Országos Lovastusa Minősítő Verseny, egyben az Országos Championatus Döntője várta az érdeklődőket Nagykanizsán, a Csónakázó-tónál.

Nagykanizsán, a Csónakázó-tó mellett regionális díjugrató versenyt rendeztek, amelyre négy megyéből érkeztek a díjugratók, mi több, a program egyben nemzetközi jelleget is öltött, hiszen egy finn induló is lelkesen vette az akadályokat a már jól bejáratott helyszínen.

Regionális díjugrató lovasversenyt rendeztek a Csónakázó-tónál a Kanizsa Lovasklub szervezésében, melynek keretében több kategóriában is bizonyíthattak a Zalán kívül a szomszédos megyékből is érkező indulók, akik összesen harmincan voltak. A verseny regionális jellegű volt és idén már nem az első a kanizsai helyszínen.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates