Természeti sportok

TajfutdijaLassan beköszönt a tavasz, s remélhetően a Korona vírus sem ver szét mindent.. Most a szabadtéri sportágak kerülnek előtérbe, ezek egyike a tájfutás.

A Trió Egerszeg ZTC-nél is javában készültek, készülnek a szezonra.

 

Folytatta a hagyományt a Trió Egerszeg ZTC.

 

Évek óta szállítják a jó eredményeket a Trió Egerszeg ZTC tájfutói. A klub több éve már sajátnevelésű sportolókkal éri el sikereit. Nemrég rendezték meg az a 2019 évi utolsó országos versenyt, amelyen jól szerepeltek, ezzel az idei esztendő a versenyzés szempontjából lezárult.

A kaposvári egyetem kampuszának parkos környékén rendezték meg a tájfutók sprint váltó országos bajnokságát. A viadalon hét kategóriában, óriási mezőnyben jól szerepeltek a zalai tájfutók is.

tajfutas300Zalai tájfutók Losoncon

A tájfutó sportág idei év utolsó bajnoki versenyét a szlovákiai Losoncon rendezték meg, amelynek keretében az Országos Normáltávú Egyéni Bajnokságot és az Országos Pontbegyűjtő Csapatbajnokságot bonyolították le. A versenyeken a Göcsej KTFE és a TRIÓ Egerszeg ZTC képviseltette magát.

Nagykanizsán, a Csónakázó-tó mellett regionális díjugrató versenyt rendeztek, amelyre négy megyéből érkeztek a díjugratók, mi több, a program egyben nemzetközi jelleget is öltött, hiszen egy finn induló is lelkesen vette az akadályokat a már jól bejáratott helyszínen.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates