Szeged - ZTK FMVas párharcok.

 

A ZTK FMVas férfi szuperligás tekecsapatának két fronton kell helytállnia a tavaszi idény során. A hazai bajnokságban címvédésre készülnek. A rájátszás felsőházában a Szegeddel azonos hat ponttal kezdik a tavaszt, s a BL legjobb nyolc csapata között szintén a Szeged az ellenfelük.

 

FeherLaszlo- December 20 után egy kicsit lazítottunk, a játékosok egyéni edzés terv alapján készültek a téli szünetben – hangoztatta Fehér László, a ZTK FMVas edzője. – Az új évben több játékosunk egyéni tornákon vett részt Ausztriában. Január elején kezdtük meg a közös munkát, egy edzőmérkőzést játszottunk és Sárváron emlékversenyen vettünk részt.

 

- Mennyire került jó formába a csapat a bajnoki rajtra?

 

- A csúcsformát későbbre, a Bajnokok Ligája mérkőzéshez igyekszünk igazítani. A játékosok jó állapotban vannak. Úgy vélem nem lesz gond a formaidőzítéssel, optimistán várjuk a bajnokság folytatását.

 

- A BL-ben a nagy riválissal Szegeden kezdenek. Milyennek látja továbbjutási esélyeiket?

 

- Remélem, hogy sikerül megtalálom a hat legjobb formában lévő játékost, illetve a továbbjutás a visszavágón Egerszegen dől el. Bízom játékosaimban, hogy jó eredményt érünk el, és hazai környezetben kiharcoljuk a továbbjutást.

 

- A bajnokságban is a Tisza-partiak lehetnek a legnagyobb ellenfelek, mivel a Szeged is hat ponttal érkezik a rájátszásra.

 

- Erőltetett menet lesz a tavaszi idény. A Szeged elleni BL miatt a Répcelak elleni rangadót el kell halasztanunk. A tavaszi idény programja nagyon sűrű. Minden bizonnyal a bajnokság vége felé tudjuk pótolni a bajnoki mérkőzést. A bajnoki cím is a ZTK FMVas és a Szeged között dől el. Az utolsó fordulóban jönnek hozzánk. Minden bizonnyal az lesz a döntő. A Szuper Ligában nagyobb esélyt látok arra, hogy megvédjük bajnoki címünket. A felsőházban azonban nem hibázhatunk, akkor lehet esélyünk az aranyéremre.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates