Strand Ziccer7. helyen végeztek a női strandfoci bajnokságon

Az igazi felkészülés még csak most kezdődik a Ziccer NLSE női NB II-es labdarúgó-csapatánál, azt követően, hogy elindult a balatonlellei női strandfoci bajnokságon is.

 

 

A Balaton-parti pontvadászat a strandfoci keretében négy versenynapot ölelt fel, és az utolsó kettőre is két-két találkozójuk jutott. A kilenccsapatos mezőnyben Benedek József tanítványai az első négy forduló után két-két győzelemmel és vereséggel álltak a tabella hatodik helyén.

 

Strand Ziccer

 

A további meccseiken a ZNLSE a Nyírség FC kék jelű együttesével kezdett és 4-3-ra nyert, majd a hatodik körben 6-1-re kikaptak a fővárosi Metis NFC-től. A nyolcadik fordulóban a békéscsabai Wanted FC következett és a viharsarkiak győztek 9-0-ra, majd zárásképpen a Kelen SC-vel szemben nyert a kanizsai hölgykoszorú 4-0-ra. A tabella középmezőnyében három 12 pontos csapat is összejött, végül rosszabb gólkülönbséggel a Ziccer a hetedik helyen zárt.

- Úgy gondolom, voltak nagyon jó meccseink és már kicsit a bajnoki felkészülés jegyében is mozoghattunk – mondta el a dél-zalaiak kapusa, Balassa Szabina. - Ezzel a tornával jócskán már bent is járunk a rákészülési időszakunkban, hiszen bő két hét múlva már kupatalálkozót vívhatunk a székesfehérváriak ellen, rá egy hétre pedig már az NB II-es idény is kezdődik.

 

Időközben az is kiderült, hogy a nagykanizsai csapat az NB II Nyugati csoportjában az augusztus 24-25-ei hétvégén kezdi meg bajnoki szereplését és elsőként az FC Ajka együttesét látja vendégül. A FÖRCH Női Magyar Kupában előtte még nagyobb feladat várhat a dél-zalaiakra, mivel egy héttel korábban Nagykanizsára az egyértelműen az első osztályba jutást vizionáló MOL Fehérvár FC látogat az első forduló keretében. A kupapárharc egy találkozón dől el vagy két hét múlva.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates