Továbbra is a csapatépítés a cél.

Egy szabadnap után az elmúlt hétvégén megkezdte tavaszi szereplését a ZTE FC NB II-es női labdarúgócsapata.

PergelAndrea1Az egerszegiek az ősz során jól kezdték az idényt, aztán hullámvölgybe kerültek, majd a hajrában ismét jól teljesítettek és a második helyről várták a tavaszi szezon kezdését.
– Január végén kezdtük meg a felkészülést a tavaszi idényre - mondta Pergel Andrea edző. – Heti két foglalkozással készültünk. A programban szerepeltek termi és kinti gyakorlások. A felkészülés elején kevesen látogatták az edzéseket. A bajnoki rajthoz közeledve viszont egyre többen jelentek meg a tréningeken.


– A téli szünetben történt változás a játékoskeretben?


- A felnőttektől senki nem távozott és nem is igazoltunk senkit. Az U-19-es csapathoz Soproni Kíra érkezett. A bajnokság elején kialakított kerettől várjuk el, hogy minél egységesebb, mentálisan erős csapattá váljon.


– Mik a tavaszi tervek, hol szeretnének végezni?


- A bajnokság elején, amikor alaposan kicserélődött a játékoskeret úgy döntöttünk, hogy az első évben nem gondolkodunk helyezésben. A legfontosabb, hogy az ujjá alakult ZTE minél előbb szervezett csapattá álljon össze, és az edzéseken gyakorolt szakmai dolgokból minél többet lássak vissza a bajnoki mérkőzéseken. Természetesen jó lenne a dobogón végezni, de ha ez nem sikerül, akkor sem fogunk a kardunkba dőlni. Egy biztos, szoros a mezőny, és már csak egy kör van hátra a bajnokságból, sokat nem lehet hibázni. Hangsúlyozom, nem helyezésben gondolkodunk. A játék és egy jó közösség kialakítása a legfontosabb számunkra.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates