ZTE II. - Videoton Puskás Akadémia 1-2 (1-2).

NB II-es labdarúgó mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Polareczki (32. p)., illetve Sifter ( 14. p.,11-esből ), Lencse (25. p.). Piros lap: Sipos (13. p.,), Bogunovics (85. p.)

ZTE: Sipos - Péter, Bogunovics, Todorovics, Kocsis - Polareczki, Dóczi, Kovács G. (Sági 46. p.), Horváth Á. (Turcsik 72. p.), Petneházi - Balázs (Szommer 14. p.). Vezetőedző: Bán István.

A kiesés szempontjából nagyon fontos találkozón hamar hátrányba került a ZTE, ráadásul kapusát is elvesztette. Sőt, az egyetlen csatárát (Balázs) is le kellett cserélni. Ennek ellenére egyenrangú ellenfelei voltak a vendégeknek, akik egy szerencsés találattal tovább növelték előnyüket. Ezt követően azonban gyorsan szépített a hazai gárda. A második félidőben egyenlíthetett volna a ZTE, de a kevés lehetőségei kimaradtak. A játékvezető ezen a találkozón - akárcsak a Honvéd ellen - ítéleteivel inkább a vendégeknek kedvezett.

Értékelés:

Bán István, a ZTE II vezetőedzője: - A mai mérkőzésen nemcsak az ellenféllel kellett megküzdenünk. A fiúk minden dicséretet megérdemelnek, mivel létszámhátrányban is egyenrangú ellenfelek voltak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates