Barcs – ZTE II. 3-1 ( 2-1).

NB II-es labdarúgó mérkőzés. Barcs, 300 néző. Jv.: Becséri. Gólszerzők: Zsömlye (14. p.), Matus (43. p.), Horváth P. (58. p.), illetve Polareczki (5. p.).

ZTE: Pogacsics - Turcsik, Kovács G., Todorovics, Kocsis - Polareczki (Tóth 67. p.), Dóczi, Barna (Péter 77. p.), Hock (Sági 51. p.), Petneházi - Balázs. Vezetőedző: Bán István.

A kiesési rangadón nagyszerűen kezdett a ZTE II, gyorsan megszerezte a vezetést, de aztán érhetetlen módon visszavett a tempóból, és elkezdett könnyelműsködni. Amiért drága árat fizetett, mivel a barcsiak vérszemet kaptak, és nagy védelmi hibák után megfordította a mérkőzést. A ZTE II. vesszőfutása folytatódott, ezúttal nem a visszajátszók, hanem a feltörekvő fiatalok mondtak csődöt.

Vélemények:

Bán István, a ZTE vezetőedzője: - Ha ilyen szinten nyerni szeretnénk, akkor sokkal nagyobb alázattal kell játszanunk, és ilyen gólokat nem szabad kapnunk.

Kovács Gergő, a ZTE játékosa: - Gyorsan megszereztük a vezetést, s ahelyett, hogy újabb gólokat lőttünk volna, elkezdtünk öregurasan játszani. Vereség lett a vége. Többen nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates