Nyomtatás

Szigetszentmiklós - ZTE II. 2-2 (1-1).

NB II-es labdarúgó mérkőzés. Szigetszentmiklós, 400 néző. Jv.: Barna. Gólszerzők: Csepregi (42. p.), Tóth M. (11-esből, 70. p.), illetve Wittman (38., 82. p.).

ZTE II.: Pogacsics - Turcsik (Keszei 77. p.), Péter, Todorovics, Kocsis - Polareczki, Dóczi, Szalai (Hock 82. p.), Schultz, Petneházi - Wittman. Vezetőedző: Bán István.

Az első félidőben tíz percet leszámítva végig egyenrangú ellenfele volt a ZTE a rutinos hazai csapatnak. Sőt, egy szép akció végén az egerszegiek megszerezték a vezetést. Nem sokkal ezután azonban egy védelmi hibát követően egyenlítettek a hazaiak.

Szünet után is kiegyenlített játék folyt a pályán. Egy jogos büntetőből megszerezték a vezetést a vendéglátók, a hajrában azonban megérdemelten egyenlített a ZTE.

Vélemények:

Bán István, a ZTE II vezetőedzője: - A játék képe alapján rá szolgáltunk az egy pontra. A jövőben, ha ilyen mérkőzéseket meg akarjuk nyerni, ilyen hibákat nem szabat elkövetnünk.

Wittman Ádám, a ZTE játékosa: - Helyzeteink alapján akár nyerhettünk volna is. Igaz, a szigetszentmiklósiaknak is volt lehetőségük. Az összkép alapján a döntetlen igazságosnak mondható.