DSCF8742abZTE FC - Szeged 2011 Grosics Akadémia 1-1 (0-1).
NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 700 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Babati (67. p.,11-esből), illetve Coroian (42. p.). Kiállítva: Nagy T. (77. p. ZTE).

 

ZTE: Szappanos - Nagy G., Forgács, Nagy T., Bedi - Ágoston (Végh 51. p.), Dubek, Patvaros, Ekker - Babati (Vernes 83. p.), Balázs (Paudits 55. p.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

A vendégek a mérkőzés elején jobbára védekeztek, de a hazaiak enyhe fölénye meddőnek bizonyult. Nem nagyon tudtuk eljutni a szegediek kapujáig, sok volt játékukban a hibás passz. A ZTE kapusa mutatta be az első bravúrt, majd kakaskodott egy sort egy sárga lapért. Húsz perc után a vendégek vették át az irányítást, de náluk is sok volt a hiba, így a kapuk alig kerültek veszélybe. A hazaiak tanácstalanul, lassan játszottak, így esélyük sem volt helyzet kialakítására.

DSCF8742ab

 

A félidő hajrájában Babati szabadrúgása jelentett némi veszélyt a vendégek kapujára. A másik oldalon egy szabadrúgás következett, a rosszul felállított sorfal felett könnyen lőtt a hálóba a szegedi játékos.

DSCF8716

 

Fordulás után is egy ideig folytatódott az eseménytelen mezőnyjáték. Előbb Babati lövését ütötte ki a vendégek kapusa, majd egy szabadrúgás után megítélt jogos 11-esből egyenlített a ZTE. Nem sokkal később Nagy T. begyűjtötte második sárga lapját, tíz főre fogyatkozott a zalai csapat. Érdekes módon ekkor kezdett többet futva jobban játszani a ZTE. Újabb gólt azonban nem sikerült szereznie, így maradt a döntetlen.

DSCF8741

Alacsony színvonalú mérkőzésen mindkét együttes sok hibával játszott, egyik sem érdemelt győzelmet.

Értékelés:

Zoran Szpisljak, a ZTE vezetőedzője: - Kemény csata volt, az első félidőben nem tudtuk feltörni a Szeged masszív védekezését. A második félidőben jobban játszottunk, de nem volt átütőerő támadásainkban. A játékosok hozzáállásával elégedett vagyok.

Supka Attila, a Szeged vezetőedzője: - Amit megbeszéltünk, azt a játékosok végrehajtották. Agresszívak voltunk. Úgy vélem, rajtunk kívül álló okok miatt nem sikerült győznünk.

Fotó: Zavilla András

 

A forduló további mérkőzései:  

Szolnok - Gyirmót 3-1

Vác - Budafok 2-0

Cegléd - Nyíregyháza 2-1

Kisvárda - Kazincbarcika 1-1

Mosonmagyaróvár - Sopron 1-0

Győr - MTK 2-1

Békéscsaba - Budaörs 0-0

Csákvár - Dorog 2-2

Siófok - Soroksár 2-1

 

Tabella:

 16 nb 2

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates