MLSZ3Együttműködési megállapodás az MLSZ-szel

Együttműködési megállapodást kötött egymással az MLSZ, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ két iskolája - a Petőfi Sándor és a Landorhegyi iskola - valamint a ZTE FC.

 

Központ két iskolája - a Petőfi Sándor és a Landorhegyi iskola - valamint a ZTE FC.

 

A magállapodás célja hatékonnyá tenni a labdarúgásban az utánpótlás nevelését.Elhangzott, hogy az állam lehetővé tette a mindennapos testnevelést, erre ráépítve hatékonnyá lehet tenni a labdarúgásban is az utánpótlás nevelését.

 

MLSZ3

 

Dr. Barczi Róbert, az MLSZ sportigazgatója kiemelte, számukra nagyon fontos az utánpótlás nevelése, hogy a gyerekek jól képzett szakemberektől tanulják meg a sportág alapjait. Lényeges, hogy a gyerekekből a maximumot hozzák ki, hogy az iskolák testnevelés óráiba beépüljön a labdarúgás. A most létrehozott rendszer az egykor jól működő sportiskolai forma feltámasztása lehet.

 

MLSZ2

 


Kajári Attila, a ZTK igazgatója örömét fejezte ki, hogy az MLSZ az újszerű együttműködési forma egyik helyszínként Zalaegerszeget választotta. Reményét fejezte ki, hogy az együttműködési megállapodást sikerül tartalommal megtölteni, az iskolák a ZTE FC-vel együttműködve sok tehetséges fiatal nevelnek majd ki.


A megállapodást. dr. Barczi Róbert, Kajári Attila, Mocnek Mária, a ZTE ügyvezetője, Kovács Éva, a Petőfi és Mátai Ferenc, a Landorhegyi iskola intézményvezetője írta alá.

 

Fotó: Pente Valéria

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates