Mezo ZTE1Mezőkövesd Zsóry FC - ZTE FC 1-1 (0-1)

 

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Mezőkövesd 2018 néző. Jv.: Solymosi (Horváth R., Szalai, Pintér, Szilasy). Gólszerzők: Jurina (62. p.), illetve Vass P. (36. p.).

 

Mezőkövesd: Szappanos - Szeles, Guzmics, Katanec, Lakveheliani (Eperjesi 81. p.) - Cseri Vadnai, Berecz, Besirovics (Vajda 60. p.) - Nagy D. (Jurina 58. p.), Szerderov. Vezetőedző: Kuttor Attila.


ZTE: Demjén - Tanaszin, Bobál D., Zivko, Gergényi - Szankovics, Vass P. (Kovács 67. p.), Lesjak, Bedi - Szánthó (Koszta 51. p.) Babati (Zimonyi 88. p.). Vezetőedző: Boér Gábor.


A ZTE kezdőcsapatából hiányzott Szépe és Könyves, mindkét játékos sérülés miatt nem lépett pályára.

 

Mezo ZTE2

 


Az első negyedórában ismerkedtek egymással a csapatok, enyhe fölényben játszottak a hazaiak. Két kisebb zalai helyzet után jött a Mezőkövesd, ZTE szerencséjére a játékvezető a les miatt nem adta meg a gólt. A félidő közepétől a zalaiak átvették az irányítást, uralták a játékot. Egy szép Babati, Vass P. kombináció végén az utóbbi lőtt a hálóba, 0-1. A félidő hátra lévő perceiben is a vendégek irányították a játékot.

 

Mezo ZTE1

 

 

Harapósabb hazai csapat jött ki a második félidőre, át is vette az irányítást, a zalai csapat azonban jól védekezett. A félidő közepe táján egy labdaeladás után Jurina lépett ki - előtte szabálytalankodott a ZTE védőjével – a játékvezető sípja azonban néma maradt. A hazai csatár kihasználta helyzetét és a hálóba lőtt, 1-1. A vendéglátók tovább szorongatták ellenfelüket, de a ZTE kontrái is veszélyesek voltak. Az utolsó passzokba azonban mindkét oldalon hiba csúszott, így maradt a döntetlen.


A ZTE az első félidőben egyértelműen ellenfele fölé kerekedett, szünet után már inkább a hazaiak domináltak. A döntetlen igazságosnak mondható.


Értékelés:


Boér Gábor, a ZTE vezetőedzője: - A mérkőzés színvonala gyengébb volt, mint a múlt heti találkozónké. Egy szép kombináció végén gólt szereztünk, majd igyekeztünk minél kevesebb teret adni a hazaiaknak. Ellenfelünk a második félidőben csatárt hozott be, éppen cserélni akartunk, előtte egyenlítettek. A döntetlent igazságosnak tartom.


Vass Patrik, a ZTE játékosa: - Nehéz sorsolást kaptunk, de ezzel tisztában voltunk. A Fehérvár FC után ismét egy élcsapattól szereztünk egy pontot. A gólomnál nagyszerű labdát kaptam Babatitól.

 

Fotó: Facebook/Mezőkövesd Zsóry

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates