ZTEkezd200720Még több érkezővel számolnak.

 

Az augusztus 15-én kezdődő élvonalbeli bajnokságra megkezdte felkészülését a ZTE FC labdarúgócsapata. Az első edzés előtt mutatták be a csapat új vezetőedzőjét, Boér Gábort, aki komoly kihívásnak tekinti a feladatot.

 

ZTEkezd200720

 

Elmondta, hogy a csapat a jövő héten 5 napos ciprusi edzőtáborozáson vesz részt, ahol edzőmérkőzéseket is játszanak. Előtte a hétvégén az ETO FC Győr vendégei lesznek.


Végh Gábor, a ZTE többségi tulajdonosa, olyan edzőt akartak szerződtetni, aki ilyen feladatra várt, úgy vélik, ennek a kihívásnak Boér Gábor megfelel. Olyan típusú játékosokat szeretnének igazolni, akik valóban erősítést jelentenek. A tulajdonos abban is bízik, hogy a ZTE az idei bajnokságban is a gólkirályt és az év felfedezettjét adhatja.

 

ZTEFCKezd200720

 


Sallói István sportigazgató elmondta, hogy Csonka Andrást és Szánthó Regőt szeretnék kölcsön venni a Ferencvárostól. Dragóner Filippel is kapcsolatban vannak, a játékos szabadon igazolható. Mellettük három rutinos labdarúgóval is tárgyalnak. A védelembe és a támadó posztra érkezhet játékos. Szerinte a magyar fociban a játékosok anyagi igényei magasak, azon csapatoknak, amelyeknek nem vastag a pénztárcája, ügyesnek kell lenniük, ha jól akarnak kikerülni ebből a versenyből.


A ZTE jelenleg 14 szerződtetett játékossal rendelkezik. Rajtuk kívül az utánpótlásból még hat játékosnak van profi szerződése.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates