Nyomtatás

A teljes ZTE Aréna megnyílik a pénteki meccsre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormányhatározattal összhangban meghozta döntését és feloldotta a mérkőzések rendezésére vonatkozó szigorú előírásokat.Í így már a péntek, Honvéd elleni bajnokin a stadion negyede helyett a teljes befogadóképességgel üzemelhet a ZTE Aréna.


Ez különösen jó hír szurkolóinknak, hiszen a korlátozott számú elővételes jegyek ma reggelre elfogytak, most már viszont az eddig kötelezően kihagyandó helyekre is válthatók belépők.
A jegyértékesítés online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a ZTE Aréna pénztáraiban pénteken 9 és 12, valamint 18 és 20 óra között, valamint a Kvártélyházban, nyitvatartási időben folytatódik.

A bérletesek az elmúlt hetekben megszokott módon a pénztárakban a bérletek bemutatásakor tiszteletjegyet kapnak és a jeggyel léphetnek majd be a stadionba. A vendégbelépők online, valamint pénteken 18 órától a vendégpénztárban vásárolhatók meg, kizárólag szurkolói kártyával.

Az MLSZ, valamint ZTE FC ugyanakkor felhívja a figyelmet a higiéniás és egészségügyi előírások, ajánlások alkalmazásának fontosságára, valamint a sportpályákon a megfelelő viselkedés betartására, a járvány terjedésének megakadályozása a továbbiakban is közös felelősség.