Varda ZTEFC200616 1

Kisvárda FC – ZTE FC 0-1 (0-0)

 

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Kisvárda. 815 néző. Jv.: Iványi Vígh-Tarsonyi, Márkus. Gólszerző: (Radó 82. 11-esből). 

 

Kisvárda: Dombó - Melnik, Ene (Baranyai 77. p.),Rubos, Protics - Lucas, Karaszjuk, Sassá (Jelena 65. p.) Cukalasz (Tischler 86. p.)- Kovácsréti (Hej 86. p.), Fernandó. Vezetőedző: Bódog Tamás.


ZTE: Demjén - Bolla, Szépe, Bobál D. Tamás - Babati (Bobál G. 64. p.), Katelarisz (Barczi 46. p.) Kocsis (Böle 46. p.), Bedi -Radó, Mcwoods (Mitrovics 46. p.). Vezetőedző: Márton Gábor.


Óvatosan kezdett a ZTE, nem támadott ki, a hazaiak mezőnyfölényben játszottak. Átlövésekkel kísérletezett a hazai csapat, de a lövéseik pontatlanok voltak. A ZTE nem nagyon tudta megtartani a labdát, így alig jutott el a hazaiak kapujáig. Meddő mezőnyfölényben játszott a Kisvárda. A félidő hajrájában mégis a ZTE hagyta ki a meccs legnagyobb helyzetét, Mc Woods fejelt tiszta helyzetből mellé.

 

Varda ZTEFC200616 1

 


A cseréket követően átvette a zalai csapat a játék irányítását, több helyzetet dolgozott ki. Böle lövését lábbal védte Dombó. A másik oldalon egy távoli lövést ütött bravúrral szögletre a vendégek kapusa. A zalaiak többször veszélyesen támadtak, de az utolsó passzok rendre nem sikerültek. Egy remek akció végén megtört a jég, Radó lábát húzta el a 16-oson belül Dombó. A jogos 11-es a sértett biztosan lőtte a bal alsó sarokba, 0-1. A ZTE többször bebiztosíthatta volna győzelmét, de játékosai elszórakozták a lehetőségeket. Szerencsére ezúttal a hazai csapat nem bosszulta meg a zalaiak könnyelműsködését.


A ZTE taktikus játékkal, a második félidőre feljavulva értékes győzelmet aratott riválisa otthonában. A vendégek sikerükkel nagy lépést tettek a bent maradás felé.

 

Értékelés:

 

Márton Gábor, a ZTE vezetőedzője:_ Nagyon nehéz mérkőzés volt. Mindkét csapat nagy tempót diktált. Az első félidőben igazán nem volt foci. . A játékosokat pihentetni kell. . A második félidőre feljavulltunk. Ehhez kellett az az első félidőben játszók jó játéka. .Úgy érzem összességében megérdemelten nyertünk 


Fotó: Nemzetisport.hu. - Tumbász Hédi

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates