DVTK ZTEFC202010DVTK-ZTE FC 1-1 (0-0)

 

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Miskolc, 2895 néző. Jv.: Erdős (Szert, Szalai, Vad II., Hanyecz). Gólszerzők: Szépe (öngól, 68. p.), illetve Bolla (80. p.).

  

DVTK: Danilovics - Sesztakov (Vági 79. p.), Polgár, Melpria, Brkovics - Adukor (Mákvárt 60. p.), Iszlai, Hasani (Korbély 60. p.), Ivanovski (Tabakovics 60. p.) - Kiss T., Molnár G. Vezetőedző: Feczkó Tamás.


ZTE: Demjén - Szépe, Bobál D., Katanec, Tamás K.(Mitrovics 69. p.) - Babati (Bobál G. 69. p.), Kocsis, Lesjak (Bolla 59. p.) Ostrek (Böle 59. p.), Bedi - Ikoba (Radó 59. p.). Vezetőedző: Márton Gábor.


A mérkőzés elején a ZTE-nél több kulcsjátékos nem lépett pályára. A vendégek kezdtek lendületesebben, de mindkét csapat nagyon oda figyelt a védekezésre. A zalaiak igyekeztek megtartani a labdát. Egy rossz hazaadás után ZTE szögletét könnyen tisztáztak a védők. Továbbra is mezőnyjátékkal teltek a percek, egyik csapat sem mert kockáztatni. A zalai csapat sikeresen igyekezett megtörni a DVTK lendületét. Fél óra után a hazaiak előtt adódott az első helyzet, azonban Demjén bravúrral védett. A másik oldalon Katanec fejesét védte a miskolci kapus.

 

DVTK ZTEFC202010

 


A második félidő elején rákapcsolt a Diósgyőr , de a ZTE jól védekezett. A cserk után ((59. p.) egy kontra végén Radót szerelték a 16-oson belül gyanúsan, a 11-es helyett a támadó kapott sárgát. Egy hazai szöglet után Szépe fejelt saját kapujába, 1-0. A ZTE ezután átvette az irányítást. Egy remek hosszú indítás után Bolla lőtt közelről a hálóba, 1-1. Bobál G., és Radó is kihagyott egy nagy helyzetet. A másik oldalon Molnár fejelt közelről mellé.


A ZTE Miskolcon is megmutatta, hogy jó formában van, a találkozó két harmadában sikeresen lelassította a hazaiak játékát. A balszerencsés öngól után sem esett össze és nagyobb koncentrációval nyerhetett volna.


Értékelés:


Feczkó Tamás, DVTK vezetőedzője: - Az első félidőben az ellenfél ötvédős rendszere ellen nagyon kevés helyzetet tudtunk kialakítani. A szünetben változtattunk támadójátékunkon, ezt követően több lehetőségünk is volt. Az utolsó 20 perc egy valódi adok-kapok lett, ami a kulcsembereink fáradtságának tudható be. Igazságos eredmény született


Márton Gábor, a ZTE vezetőedzője: - A sűrű program miatt pihentetni kell a játékosokat. Örülök az egy pontnak, de nem vagyok felhőtlenül boldog. Nekünk és a DVTK-nak is volt lehetősége a 3 pont megszerzésére. Összességében igazságos döntetlen született.


Bolla Bendegúz, a ZTE játékosa: - Nagyon örülök első NB I-es gólomnak, ami pontot ért. Minden mérkőzésen győzelemre törekszünk, ma is volt rá esélyünk. A hétvégén a kiesés szempontjából döntő mérkőzés következik a Paks ellen.

 

fotó: origo.hu

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates