A folytatásra készül a ZTE FC

Az MLSZ döntésének eredményeként csak női és férfi első osztályban indul újra a labdarúgó-bajnokság. A többiben már végeredményt hirdettek. A ZTE FC-nél már javában készülnek a folytatásra, a csapat több edzőmérkőzést is lejátszott.


BediBence- Várjuk a folytatás, de tisztában vagyunk vele, hogy a járvány még nem múlt el - vélekedett Bedi Bence. – Biztosítottak a feltételek ahhoz, hogy megtarthatók a mérkőzések. Két-három naponta tesztelik a játékosokat, biztonságban várhatjuk a folytatást.


- Erőltetett menetben folytatódik a bajnokság. Ilyen hosszú leállás után nem veszélyes a gyors tempó, nem nagyobb a sérülés veszélye?


- Érdekes helyzet mindenki számára, egy hónap alatt le kell játszani nyolc találkozót. Minden játékosra nagy feladat hárul a fokozott terhelés miatt. Sokat számít, hogy a folytatásban miként kapjuk el a rajtot. Nagy koncentrációra, teljes odaadásra lesz szükség, akkor sikerülhet a bentmaradás. Amiben töretlenül hiszek.


- Hány pontra lesz szűkség a biztos bent maradáshoz?


- A nyolc mérkőzésen huszonnégy pont megszerezhető. A felénél kicsivel több biztos további NB I-es tagságot ígér.


- Az első edzőmérkőzésen a Ferencvárosnak a mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltak, a gól viszont hiányzott a ZTE játékából..


- Játékban felvettük a versenyt a Fradival, voltak helyzeteink is. Úgy látom, nem voltunk még kellően elég frissek. A folytatásig javulhat a helyzetkihasználásunk, mivel újabb találkozók jönnek.


- Tételezzük fel, hogy nem lehet lejátszani a nyolc fordulót, és a vírushelyzet miatt lefújja az MLSZ a bajnokságot. A többi osztályban már meghatározták a bajnokokat és kiesőket. Elképzelhető, hogy NB I-ben is a pillanatnyi állapot döntene...Nem célszerű kieső helyen tanyázni...


- A folytatásban gyorsan el kell kerülni a kieső helyről, és ha netán a vírushelyzet miatt lefújnák a bajnokságot, olyan helyen kell tanyáznunk, hogy ne essünk ki. Számomra a 14-re történő létszámemelés sportszerűbb lenne, de a döntés az MLSZ kezében van.


- A foci mellett a tanulást sem hanyagolja el, a helyi pénzügyi, számviteli főiskolája jár. Megkezdődött a vizsgaidőszak...


- Már elkezdtem a vizsgáimat. A vírushelyzet miatt online vizsgák zajlanak. A labdarúgást és a tanulást eddig is sikerült összeegyeztetnem. Remélem, ebben a nehéz időszakban sem lesz ezzel gond.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates