A portugál Joao Janeiróval tegnap bontott szerződést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, amely már meg is találta új vezetőedzőjét, aki nem más, mint Dobos Barna.


A tréner idén februárig az élvonalban szereplő ZTE vezetőedzője volt, korábban pedig évekig Dunaújvárosban dolgozott. Mindkét együttessel kivívta a feljutást az NB I-be. Dobos civilben egyébként gyógyszerész, a járvány idején a családi patikában segített az embereknek.


„Biztos gazdasági és sportszakmai háttér, valamint a közös akarat mind szükségesek ahhoz, hogy reális cél legyen az élvonalba kerülés – ecsetelte a szeged-grosicsakademia.hu-n Dobos Barna. – Szeged – mint az ország egyik legnagyobb városa – ezzel a meglévő infrastruktúrával, azzal a szeretettel, amivel a város a labdarúgás felé fordul, illetve ezzel a szurkolótáborral mindenképpen megérdemelne egy első osztályú klubot, de lépésről lépésre szabad csak haladni. A rövid távú cél az, hogy csatlakozzunk az NB II élmezőnyéhez. Úgy gondolom, hogy Szeged vonzó lehet minden labdarúgó számára, ezért bizakodó vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen együttessel tudunk nekivágni a következő szezonnak."


A Szeged 34 pontot szerezve a tegnap befejezettnek nyilvánított NB II-es bajnokság 12. helyén végzett.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates