DSC 0089Zalaegerszegi TE FC - Mol Fehérvár FC 2–0 (0–0)

 

Magyar Kupa negyeddöntő labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg, 823 néző. V: Csonka B. Gólszerző: Ikoba (83.), Hegedűs O. (87.)

 

ZTE: Demjén - Szépe, Kocsis G., Bobál D., Katanec - Katelarisz ( Bedi, a szünetben) - McWoods (Hegedűs O., 81.), Ostrek, Barczi, Babati (Radó, 81.) - Ikoba. Vezetőedző: Márton Gábor.

 

Mol Fehérvár: Kovácsik - Fiola, Juhász, Muszliu, Hangya - Nyári (Petrjak, 85.), Elek, Nikolov (Futács, 63.) - Nego (Houri, 63.), Hodzic, Milanov. Vezetőedző: Joan Carrillo.

 

DSC 0089

 

Az első tíz percben a vendégcsapat irányított. Egy kontra végén Ikoba lövését védte Kovácsik. Majd Demjén percei következtek, kétszer védett bravúrral. Majd nem sokkal a kapufáról kipattanó labdát is megfogta. Az első félidő végén McWoods hagyott ki nagy helyzetet.

 

DSC 0019

 

 

A második félidő elején kisseb fehérvári lehetőségek után egyre jobban védekezett a ZTE. Igaz, a hazai támadások kevés veszélyt jelentettek, egészen a hajráig. Amikor előbb Ikoba remek fejessel vette be a vendégek kapuját, 1-0. majd pár perccel később ő csúsztatta meg a labdát, a tehetséges, pár perce beállt Hegedüs szép mozdulattal lőtt a kapuba, 2-0.

 

DSC 0078

 


A végig fegyelmezetten játszó ZTE remek hajrája révén kétgólos előnyt szerzett a visszavágóra.


Értékelés:


Márton Gábor, a ZTE vezetőedzője: - Nagyon örülök a győzelemnek, és annak, hogy a csapat jól játszott. Több kevesebbet szerepelt játékos kapott lehetőséget. éltek vele. Még semmi nem dőlt el, van egy visszavágó.


Joan Carrillo, a Fehérvár vezetőedzője: - Hibáinkat jól használta ki ellenfelünk. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink. Látok még esélyt a továbbjutásra.

 

Fotó: Zavilla András

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates