DSC 0778ZTE FC - Kaposvári Rákóczi FC 2-0 (2-0).

 

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1222 néző. Jv.: Pintér. (Tóth II. V., Szalai). Gólszerzők Ikoba (1. p.), Lesjak (38. p.). Sárga lap: Mitrovics (71.), illetve Nagy T. (43.)Nagy J. (44.), Beliczky (92.).

 

ZTE: Demjén - Bolla, Lesjak, Bobál D., Bedi - Kocsis, Mitrovics, Stieber, Radó - Ikoba, Bobál G. Vezetőedző: Dobos Barna.


Kaposvár: Pogacsics - Nagy J., Nagy T., Fodor, Hadaró - Jakimiv, Szakály, Nagy R., Beliczky - Csiki, Ádám. Vezetőedző: Disztl László.

 

DSC 0717


Remekül kezdte a mérkőzést a ZTE. Egy védelmi hiba után Ikoba révén már az első percben gólt szerzett, 1-0. Egy újabb Ikoba helyzet után Ádám szabadrúgását védte bravúrral Demjén. Majd Radó hibázott kecsegtető helyzetben, a másik oldalon pedig Ádám fejelt közelről mellé. Nem állt be védekezni a Kaposvár, így hullámzó volt a játék, mindkét oldalon helyzetekkel. A félidő hajrájában egy kapu elé ívelt szabadrúgás után Lesjak bombázott a kapuba, 2.0.

 

DSC 0778


Fordulás után folytatódott a kiegyenlített játék. Hatvan perc után egy jó tíz percre mezőnyfölényt harcolt ki a vendégcsapat, azonban eredmény nélkül. Az első nagy lehetőséget a második félidőben Bobál G. hagyta ki, jó helyzetből mellé lőtt. Egy kaposvári kontra végén Ádám fejesét fogta Demjén. A másik oldalon Bobál D. fejelt mellé kecsegtető helyzetben. Majd mezőnyjátékkal mulatták a csapatok a perceket. Zárásként a csereként beáll Grumics közelről a védőkbe lőtt.

 

DSC 0796

 


Közepes színvonalú és iramú mérkőzésen szerzett értékes 3 pontot a ZTE. A hazaiak kevés lehetőségükből kettőt értékesítettek.


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Magabiztosan nyertünk ma. Nagyon örülök, hogy megvalósítottuk elképzeléseinket. A támadások után a védekezést is meg kell tanulnunk. Örülök a sikernek, s annak is, hogy nem kaptunk gólt.


Disztl László, a Kaposvár vezetőedzője: - Nehéz értékelni. A szakmai stábbal együtt mi is felkészültünk az ellenfélből, kielemeztük a játékát, de már az első percben gólt kaptunk. Innen már nehéz volt felállnunk, és visszajönnünk a mérkőzésbe. A mi teljesítményünk elmaradt a várakozástól.

 

Fotó: Zavilla András

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates