DSCF2547ZTE FC - Mol Fehérvár FC 3-3 (2-0).

 

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 4038 néző. Jv.: Andó-Szabó (Georgiu, Huszár).Gólszerzők: Bobál G. (6., 25. p.), Lesjak (93. p.), illetve Nego (51. p.), Hodzsics (52. p.), Futács (83. p.).

 

ZTE: Demjén - Kocsis, Lesjak, Bobál D., Tamás (Gergényi 38. p.) - Babati, (Ikoba 74. p.), Mitrovics, Bedi, Stieber, Radó (Devecseri 58. p.) - Bobál G. Vezetőedző: Dobos Barna.


Fehérvár FC: Kovácsik - Nego, Rus (Elek 83. p.) Musliu, Hangya – Kovács, Nikolov, Milonov (Futács 77. p.), Pantics (Pátkai 59. p.), Petrjak - Hodzsics. vezetőedző: marko Nikolics.A mérkőzés előtt Grumicsot (ZTE) köszöntötték, aki legutóbb 150. mérkőzését játszotta az élvonalban. Gyászszünettel Nagy András, a ZTE törzsszurkolója emléke előtt tisztelegtek.


Remekül kezdte a találkozót a ZTE. A 6. percben a kapusról kipattanó labdát Bobál G. lőtte a kapuba, 1-0. A vendégek lassan átvették az irányítást, kétszer is védenie kellett Demjénnek. A másik oldalon Radó hibázott nagy helyzetben. Nem sokkal később Mitrovics remek passzát értékesítette Bobál G. 2-0. Jól játszott a ZTE, veszélyesek voltak kontrái. Az első félóra végén egy eladott labda után nagyot védett Demjén. Aztán egy kényszerű hazai csere következett, Tamás helyett Gergényi állt be. Egy újabb Demjén bravúr zárta az első félidőt. 

 

DSCF2547

 


A második félidő elején Bobál G. lövését védte Kovácsik. Aztán jött a hidegzuhany, előbb Nego fejelt tisztán az ötösről a kapuba, 2-1, majd egy percre rá ismét szerencsétlenkedett a ZTE védelme s Hodzsics egyenlített, 2-2. A bekapott gólok alaposan megfogták a ZTE-t, már csak elvétve jutottak el a vendégek kapujáig. A hajrában Futács egy lecsorgó labdát lőtt a hálóba, 2-3. A hosszabbításban sikerült az egyenlítés, Lesjak egy bedobás után közelről juttatta hálóba a labdát, 3-3.

 

DSCF2534

 


A sors igazságtalansága lett volna, ha az első félidőben jól játszó ZTE nem szerez pontot. A hazai védelem ezúttal is gólképesnek bizonyult, és végül örülni kellett az egy pontnak, ami jobb odafigyeléssel három is lehetett volna.

 

DSCF2514

 


Értékelés:

 

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Nehéz ilyenkor mit mondani. Az első félidőben nagyon jól játszottunk. Kétgólos vezetésünk után előnyünket nöelhettük volna. Védekezésben továbbra is sokat hibázunk. A végén mentünk előre és sikerült a pontmentés.


Marko Nikolics, a Fehérvár vezetőedzője: - A közönség jó mérkőzést láthatott és jól szórakozott. Az első félidőben is megvoltak a helyzeteink, de azok kimaradtak. A másodikban szerencsére helyzetkihasználásunk feljavult. Kapott góljainkat súlyos hibák előzték meg.

 

Fotó: Zavilla András

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates