PoliceTúlzás lenne azt állítani, hogy jóban van egymással a ZTE és a Kispest tábora. Ennek ma újabb bizonyítéka volt, méghozzá Zalaegerszegen, ahol a két focicsapat egyébként 17 órától mérkőzik meg egymással, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Ám volt egy másik találkozó is, ami nemrég ért véget. Az nb1.hu több forrásból is úgy értesült, hogy a zalai fanatikusok kezdeményezésére összemérték az erejüket a zalai huligánok a kispestiekkel, akikhez szombathelyi barátaik is csatlakoztak. 

 

Információink szerint 80 küzdött a 80 ellen, kemény, férfias verekedés keretein belül, ahogyan azt az ustawka „előírásai” megkövetelik. Úgy tudjuk, a vendégek kerültek ki győztesen a verekedésből. Arról is értesültünk, hogy a rendőrség, melynek tagjait teljesen váratlanul érte az összecsapás, nagy erőkkel keresi a balhéban résztvevőket. A focimeccsre egyébként több száz kispesti váltott jegyet.

 

Frissítve: zaol.hu információi szerint: Zalaegerszegen, a Göcseji út és a Platán sor kereszteződésénél találkozott a két tábor, mindkét oldalon nagyjából 70-80 drukker vett részt az „akcióban”. Nem sokkal később érkeztek a rendőrök is, egy rövid időre lezárták a kereszteződést is, a környékbeli házak lakói pedig nagy érdeklődéssel figyelték a fejleményeket…

 

A két tábor összecsap VIDEÓ:

 

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates