Kisvarda ZTEFC191005Kisvárda FC - ZTE FC 3-3 (0-2)

 

 

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Kisvárda, 2280 néző. Jv.: Pintér (Kóbor, Király). Gólszerzők: Grozav (47. p.), Kravcsenko (56. p.),  Tischler (68. p.), illetve Bedi (26. p.), Radó 11-esből, 42. p.). Babati (11-esből, 82. p.). Piros lap: Bolla (54. p.), Devecseri (81. p.).

 

 

Kisvárda: Felipe - Melnyik, Beriosz (Tischler 46. p.), Kravcsenko, Protic - Lucas, Bumba - Hei, Grozav, Kovácsréti (Hugo Seco 46. p.) - Gosztonyi. Vezetőedző: Vasile Miriuta.

 

ZTE: Demjén - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bobál D. - Kocsis, Radó (Babati 72. p.), Mitrovics, Bedi,  Stieber (Hudák 60. p.)  - Bobál G. (Gergényi 86. p.). Vezetőedző: dr. Dobos Barna.

 

Jól kezdte a mérkőzést a ZTE, játékosai megtartották a labdát és igyekeztek helyzetbe kerülni. Két kisebb zalai lehetőség után Demjénnek kellett bravúrral hárítania egy lövést. Az ellentámadásból egy szép akció végén megszerezte a vezetést a ZTE, Bedi talált a kapuba, 0-1. A gól megfogta a hazaiakat, továbbra is  a zalaiak akarata érvényesült. A félidő hajrájában Bobál  G-t rántották le  a 16-oson belül, a 11-est Radó értékesítette, 0-2.

 

Kisvarda ZTEFC191005

 

A második félidő elején mintha bent maradt volna az öltözőben a ZTE. A házigazdák tíz perc alatt egyenlítettek. Előbb Grozav fejelt a kapuba, 1-2. Majd egy újabb beadást Kravcsenko szintén fejjel jutatott a ZTE kapujába, 2-2. Előtte Bollát állította ki a játékvezető, sajnos jogosan. Zután teljesen elvesztette azt a bizonyos fonalat a ZTE. Tischler gójával már vezettek a házigazdák 3-2. Lendületben maradt a Várda, sorra alakította ki helyzeteit. Egy rossz becsúszás után Devecseri is megkapta második sárgáját, ami pirosat ért. Egy felívelés után kezezés történ a hazaiak részéről, újabb 11-est kapott  a ZTE, amit Babati váltott gólra, 3-3. A hátra lévő időt sikeresen kivédekezte a zalai csapat.

 

Remek első félidő után, pocsék másodikat produkált a ZTE és végül szerencsésen szerzett 1 pontot.

 

Értékelés:

 

Dr. Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője:  - Az első félidőben jól játszottunk, megérdemelten vezettünk. A szünet után ritmust váltott ellenfelünk, majd mi tettük ugyan ezt. Végül bravúrosan szereztünk egy pontot.

 

Bedi Bence, a ZTE játékosa: - Ellentétes félidőket láthattak a nézők, az eredményt igazságosnak tartom.

 

Fotó: kisvardafc.hu

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates