DSCF3465ZTE FC - Paksi FC 3-1 (2-1)

 

NB I-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 2945 néző. Jv.: Erdős (Berettyán, Huszár). Gólszerzők: Radó (27. p.), Stieber (36. p.), Mitrovics (70. p.), illetve Böde (10. p.). Piros lap:Böde (75. p.).

 

ZTE: Demjén - Bolla, Lesjak, Bobál D., Tamás K. - Kocsis, Mitrovics (Hudák 90. p.) Bedi, Radó (Babati 81. p.), Ikoba (Bobál G. 61. p.), Stieber. Vezetőedző: dr. Dobos Barna.


Paks: Holczer - Osváth, Poór, Fejes A., Szabó – Papp, Windecker, Balogh (Remili 72. p.) - Könyves (Fejes Á. 72. p.), Böde, Hahn. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.

 

DSCF3465

 


Gyorsan megszerezték a vezetést a vendégek, s az első 20 percben a irányították a játékot. A zalaiakat kissé megfogta a bekapott gól, lassan találtak magukra. Az első 30 percben szerencsére egy pörgetés után sikerült az egyenlítés. A gól után lendületben maradtak a hazaiak és Stieber első zetés gólja már a vezetést jelentette számukra. Az első félidő zárásaként Radó szabadrúgása csattant a felső lécen.

 

DSCF3488

 


A fordulás után bekezdett a Paks, két lövéssel veszélyeztetett, azonban eredmény nélkül. A másik oldalon Radó lövését védte bravúrral a vendégek kapusa. Ezután percekre beszorult a ZTE, azonban amikor kiszabadult a szorításból, egy szép lövéssel tovább növelte előnyét. Ezután ütésért Bödét jogosan kiállították. kiállítása, ami jogos volt. Tíz emberrel is támadott a vendég csapat, azonban kontrából tovább növelhette előnyét a ZTE, de játékosai nagy helyzetben hibáztak.

 

DSCF3492

 


Bár a mérkőzést rosszul kezdte a hazai csapat, viszonylag gyorsan megfordította az állást és a helyzetek alapján megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

 

Értékelés:


Dr. Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Legfontosabb a három pont megszerzése volt és ezt teljesítettük. Hátrányba kerültünk, de nem ijedtünk meg, most végig koncentráltak voltunk.


Tomiszlav Szivics, a Paks vezetőedzője: - Érdekes mérkőzés volt, furán hangzik, de nagyon jól játszottunk, többet volt nálunk a labda. Azonban többször hibáztunk, s a ZTE megbüntetett minket.

 

Fotó: Zavilla András

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates