Bedi Bence bízik a ZTE jövőjében.

 

Jól teljesített az NB I-ben Bedi Bence, a ZTE sajátnevelésű játékosa. Gólt szerzett, gólpasszt adott, nem csoda tehát, hogy új szerződést ajánlottak neki. A középpályás 2022-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

 

bedi bence1– Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál hosszú távon számolnak velem – hangoztatta Bedi Bence. – Abban is reménykedem, hogy a ZTE hosszú távon is az élvonalban marad. A hosszabbítást mindketten akartuk.

 
- Ha mindkét fél kezdeményezi a kontraktus meghosszabbítását általában jobb szerződést kap a játékos. Nálad is így történt?


- Igen, jobb anyagi kondíciókkal rendelkező szerződést írtam alá.


- A bajnoki rajt előtt a vezetők hangsúlyozták, nagy kérdés, hogy az NB II-es csapatból kik tudják megugorni az NB I-es szintet. Eddig úgy néz ki, neked sikerült…


– Már a tavalyi idény során a csapat egy része készült az NB I-es tagságra. Úgy vélem, velem együtt több játékosnak sikerült felnőnie feladathoz. Bizonyítja ezt, hogy játékban még a vesztes mérkőzéseken is partiban voltunk ellenfeleinkkel.


- Megtapasztaltad az élvonalat… Mennyire más itt a játék?


- Az NB I-ben sokkal gyorsabb a játék, a csapatok jól összetartanak. A labdarúgók technikásabbak, ügyesebbek, taktikailag érettebbek. Ha valaki hibázik, azt könyörtelenül kihasználják az ellenfelek.


- A szaksajtóban, az írott és elektronikus médiában a ZTE-t nem sorolják a kieső jelöltek közé. Reális ez az értékelés?


– Az eddig mutatott játékunk alapján nem szeretnénk a kiesés ellen küzdeni. Remélem, elöl is javul a helyzetkihasználásunk, s akkor tényleg többre lehetünk képesek, mint a bent maradás kiharcolása.


- Mi várható a folytatásban?


- Bár Diósgyőrben edzőváltás történt, mindenképpen a 3 pontért utazunk. A Fradi elleni elmaradt találkozón sem feltartott kézzel lépünk pályára. Mentálisan is erős a csapat, az első két forduló után nem roppanunk össze, két balszerencsés vereség után biztosan vertük a Kaposvárt. Eredményes folytatást remélek magunktól.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates