futball ejszakajaElmaradnak a Haladás-ZTE mérkőzések.

 

 

Idén a ZTE FC is csatlakozott a másodjára megrendezésre kerülő, országos Futball Éjszakája rendezvénysorozathoz, amelyre 2019. szeptember 6-án (pénteken) kerül sor. 17 órától számos programot kínál a ZTE Arénában, illetve az edzőpályákon.

 

A rendezvény keretein belül páros TEQBALL versenyt rendeznek, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Helyszín: ZTE Aréna mögötti edzőcentrum.
Időpont: 2019. szeptember 6., 17:30-tól.
Nevezési határidő: 2019. szeptember 4. éjfél.
Nevezési díj: 1000 Ft/csapat.

A győztesnek lehetősége lesz játszani a ZTE egyik legjobb páros csapatával!

Nevezni és egyéb információról érdeklődni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

Folyamatosan ügyességi vetélkedők a szurkolók részére a stadion mögött található edzőpályán NB I-es játékosok részvételével.

 

19:00-tól ZTE FC – PMFC U19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a ZTE Arénában.

 

Az egész esemény alatt lehetőséget biztosítanak a szurkolók számára, hogy kedvenc játékosuk mezében lefényképeztethessék magukat.

 

A rendezvény összes helyszínén az országban egységes belépőket állapítottak meg a Futball Éjszakája szervezői. A karszalag 5-14 éves kor között 100 forintba, 14 év fölött 500 forintba kerül, amit szeptember 6-án az első helyszínen kell megváltani. A nap során ezzel a szalaggal korlátlan helyszín meglátogatható.

 

Ezzel párhuzamosan Szombathelyen is megrendezik a programokat, ahol az eredeti terv szerint először a Haladás és a ZTE öregfiúk csapata játszott volna egymással, majd a két gárda jelenlegi együttese. A haladas.hu információja szerint mindkét találkozó elmarad.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates