DSCN6127 aTizenhat személyautót kapott a ZTE FC.

Megújította szponzori szerződését a ZTE FC-vel az Spirit Autó Zalaegerszegi VW márkakereskedése. Kláb Tamás tulajdonos 16 vadonatúj Volkswagen személygépkocsit adott át a klub játékosainak és dr. Dobos Barna vezetőedzőnek. 

A tulajdonos elmondta, hogy a ZTE belépett egy szűk klubba az élvonalban, mellyel párhuzamosan szponzorációs lehetőséget, együttműködést biztosít cége számára. Egy profi csapatról beszélhetünk, ahol az egységes és magas színvonalú megjelenés elengedhetetlen. A Volkswagen márkához kötődő jellemzők - a megbízhatóság, teljesítmény - csak tovább erősítik a csapatot. A ZTE elmúlt évi teljesítményével megszolgálta a közvélemény, szurkolók bizalmát. 

 

DSCN6135 a

 

Majd úgy folytatta, bíznak abban, hogy a klub hosszú távon tagja marad az NB I-nek, s idővel a nemzetközi porondon ismét megmutathatja magát. A Spirit Autó Kft. ugyanolyan stabil tagja szeretne lenni a magyar autópiacnak, mint a zalai csapat. A csapat vezetői, játékosai az újabb szponzorációval immár 20 különböző típusú Volkswagen gépjárművet használhatnak egy évig. A mostani együttműködés a csapat teljes gépjármű igényét tudja biztosítani.

 

DSCN6127 a

 

Kláb Tamás végezetül minden csapattagnak biztonságos és balesetmentes közlekedést kívánt.

 

Fotó: Pente Valéria

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates