Nyomtatás

0stieberNem kezdte jól a szezont az újonc Zalaegerszeg, két vereséggel nyitottak, igaz mindkét mérkőzést idegenben játszották és közel voltak a pontszerzéshez. Ennek ellenére úgy fest biztosra szeretnének menni, és két válogatott játékost próbálnak magukhoz csábítani, Stieber és Feczesin személyében. - írja a bunteto.com

 

 

A 33 éves Feczesin jelenleg szabadon igazolható, legutóbb a török Adanasportban játszott, előtte pedig Koreában futballozott. Magyarországon utoljára a 2016/17-es szezonban futballozott, akkor a Videotont erősítette, 18 mérkőzésen 8 gólt szerzett a fehérvári klubnál. A Zalaegerszeg biztosan jól járna a rutinos, gólerős támadóval.

 

Ahogy jól járnának Stieber Zoltánnal is, aki távozott az Egyesült Államokból, és jelenleg szintén klubnélküli játékosként várja az ajánlatokat. Érdekesség, hogy a 30 éves többszörös válogatott, EB-résztvevő játékos még egyetlen meccset sem játszott a magyar bajnokságban. Karrierje elsőfelét Németországban leginkább a Bundesliga 2-ben, az elmúlt éveket pedig az MLS-ben töltötte.

0stieber

 

Mindenesetre a ZTE nagyot erősödne, ha sikerülne megszereznie a mindkét szélen bevethető Stiebert és a gólerős Feczesint.

 

Forrás: bunteto.com