dzsFélbeszakadt a ZTE FC főpróbája.

Félbe kellett szakítani a ZTE - Al-Ittihad Kalba felkészülési mérkőzést - 2-1-es hazai vezetésnél - a késő délután érkező hatalmas vihar miatt, ami rendesen tartogatott jeget is magában a ZTE fiesztára. A mérkőzést a jégeső és a rengeteg csapadék miatt már nem tudták folytatni. Dzsudzsák Balázs se mindennapi módon tudott távozni a stadionból. (Videóra kattintva a TELJES KÉPERNYŐS NÉZETET használd!)

 

Bemutató show keretében tartotta bajnoki főpróbáját a ZTE FC NB I-be visszakerült labdarúgócsapata. Az ingyenes rendezvényre a kapukat 15 órakor nyitották meg.

Első műsorszámként a ZTE szurkolók - ZTE vezetők mérkőzésre került sor. A drukkerek alapos verést kaptak, a vezetők 8-1-re nyertek. A folytatásban a utánpótlás csapatok bemutatójára került sor. Közben megérkezett a stadionba a Dzsudzsák Balázzsal felálló Ittihad Kalba arab csapat. A magyar válogatott játékosát rögtön megrohamozták az autogramvadászok. A pályán közben a ZTE öregfiúk – Haladás VSE öregfiúk mérkőzés zajlott, amely 1-1-es döntetlennel zárult

Következett a fő mérkőzés a ZTE FC- Ittihad Kalba között, amelyre, mintegy 2000 voltak kíváncsiak. A zalaiaknál Lesjak és Devecseri sérülés miatt továbbra sem játszott. A legfrissebb igazolás, a Viditől kölcsönvett Tamás a kezdőben kapott helyt. A kezdeti ismerkedés után az első negyedóra végén két ZTE játékos Bolla és Szépe egy ütközés után megsérült mindkét játékost le kellett cserélni. Szépet fejsérülés miatt kórházba is kellett szállítani.

A viharfelhők közben megérkeztek a stadion fölé, és esni kezdett az eső. Dzsudzsák szerzett vezetést a vendégeknek, bombagólt lőtt egy szabadrúgás, 0-1. A félidő hajrájában előbb Grumics fejelt a vendégek kapujába, 1-1, majd játékrész utolsó percében, Barczi harcolt ki magának helyzetet, amelyet értékesített, 2-1. Az időjárás közben egyre rosszabb lett, jégeső hullott a pályára. A mérkőző felek úgy döntöttek, nem folytatják tovább a mérkőzést.

Az egy félidős főpróba győzelmet hozott. A felkészülési mérkőzések vegyes képet mutattak. Sok volt a sérült a csapatban, a keret is csak lassan alakult ki. Így igazából nem tudni milyen formában várja a bajnoki rajtot a ZTE FC, de bízzunk a sikeres kezdésben Mezőkövesden.

ZTE FC- Ittihad Kalba 2-1. Félidőben félbeszakadt.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates