tamaskrisztian3Kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre a MOL Fehérvár FC-től.

 

 

Demjén Patrik, Nikola Mitrovic, Radó András és Oleg Holodiuk után újabb játékossal erősíttük meg keretünket: a MOL Fehérvár FC-től egy év kölcsönbe érkező Tamás Krisztián csapatunk ötödik nyári szerzeménye!

 

A balhátvédként bevethető játékos az összes korosztályos válogatottban pályára lépett, 2011-ben pedig az AC Milan U19-es együttesébe igazolt. A milánóiaktól kölcsönbe a Serie B-ben szereplő Varese együtteséhez igazolt, majd a cseh élvonalbeli Slavia Praha csapatában futballozott. Ezt követően az olasz Spezia Calcio-ban, majd az NB I-es Gyirmótban játszott, az elmúlt két évben pedig a MOL Fehérvár FC-t erősítette, amellyel bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a még mindig csak 24 éves játékos.

 

- A ZTE már régóta érdeklődött irántam, télen is felmerült a váltás lehetősége, most végre sikerült nyélbe ütni az átigazolást - nyilatkozta honlapunknak Tamás Krisztián. - Szerettem volna új környeztbe kerülni, és megmutatni, mire vagyok képes, így már alig várom, hogy csütörtökön csatlakozhassak a ZTE felkészüléséhez. Több külföldi klubban játszottam, ahol sok tapasztalatot gyűjtöttem, ezeket is fel fogom használni ahhoz, hogy minél jobb eredmény eléréséhez segítsem a Zalaegerszeget.

 

Új igazolásunk első szavaiból is hallatszik, milyen lelkesedéssel érkezett együttesünkhöz.
- Azt biztosan megígérhetem, hogy a maximumot fogom nyújtani mind az edzéseken, mind a médkőzéseken. Fizikailag gyors, nagy futómennyiséget bíró játékosnak tartom magam, ezen kívül a technikám az, ami az erősségem lehet majd. Nagy reményekkel és elánnal vetem magam a munkába, aminek biztos vagyok, hogy meg is lesz az eredménye!

 

Forrás: ztefc.hu

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates