Bedi Bence bízik a biztos bent maradásban.


Javában készül az NB I-es bajnokságra a ZTE labdarúgócsapata. A gyakorló játékosok között ott van Bedi Bence is, akit az elmúlt idénybeli teljesítménye alapján a ZTE legjobbjának választottak.

 

bedi bence1a- Meglepetés volt számomra, nem figyeltem a statisztikákat –így Bedi Bence. – Örülök az elismerésnek, bizonyítja, hogy tavaly segítettem a ZTE-t céljai elérésében.


- Az eredmény visszaigazolás is egyben, hogyan fejlődik a játéka…


- Úgy vélem, hogy jó irányban haladok, ezen az úton kell járnom, hogy még jobb legyek.


– A foci mellett az iskolapadban is helytáll, egy felsőfokú intézmény hallgatója…


- A Budapesti Gazdasági Egyetem egerszegi karának vagyok a hallgatója. Tanulmányaim felénél tartok. A második évemet sikerrel fejeztem be.


- Az NB I-es szereplés mellett is folytatja tanulmányait, nem halaszt?


- Remélem, hogy az élvonalban is sikerül összeegyeztetni a kettőt. Itt sem több az edzésszám. Úgy érzem, hogy jó időbeosztással menni fog a kettő.


- Hosszú idő után javában készül a ZTE az NB I-es szezonra. Keményebb a felkészülés, vagy hasonló a korábbihoz?


- Hasonló, annyi különbséggel, hogy a felkészülés előtt már pihenő időnk alatt is kellett egyéni edzés terv alapján gyakorolnunk.


- Voltak távozók, a helyükre érkezők lassabban érkeznek. Hogyan látja, nem okoz problémát a csapat összeérése szempontjából?


- A vezetés elsődleges célja minőségi játékosok igazolása, ami nem egyszerű feladat. Azért nem érkezett még kellő számban labdarúgó, mert nem akarnak kapkodni. Szerintem még nem vagyunk késésben, a hátralévő időben még beilleszkedhetnek az új játékosok.


- A csapat sorsolását milyennek tartja?


– Jobban örültem volna annak, ha hazai pályán kezdünk. Utána a Ferencváros jön. Megítélésem szerint azonban teljesen mindegy, hogy kivel, mikor játszunk, az élvonalban nincsen könnyű mérkőzés.


- A vezetés finoman fogalmazta meg a bent maradást, azzal a mondattal, hogy a top 10-ben kell végeznie a csapatnak a 12-es mezőnyben?


- Az új játékosokkal kiegészülve és a tavalyi alázatos edzésmunkát folytatva bent maradhatunk az élvonalban.


- A kiesés elleni harcban, melyik csapatotok lesznek az ellenfelek? A 12-es mezőnyből rendre az egyik újonc kiesik…


- Nehéz még megmondani, hogy melyik két csapat esik ki. Nem mi akarunk lenni az egyik újonc. A dolgok jelen állása szerint a Kaposvár, a Kisvárda és a tavalyi idényben a tabella végén zárók lehetnek az ellenlábasaink. Egy újonc alapvető célja a biztos bent maradás, ami nem jelenti azt, hogy nem akarunk esetleg ennél jobb eredményt elérni. A ZTE jó szerepléséhez folyamatos jó játékommal szeretnék hozzájárulni.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates