DSCF9735ZTE FC - Budaörs FC 0-2 (0-0).

 

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 2335 néző. Jv.: Szilasi. Gólszerzők: Kékesi (71. p.), Lesjak (öngól, 74. p.). Piros lap: Marques-Airosa (Budaörs 25. p.).

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bedi - Kiss (Gergényi 46. p.), Kocsis, Farkas (Novák 69. p.), Barczi, Gajdos (Hudák 59. p.)- Bobál. Vezetőedző: Dobos Barna.A vendégek ősszel hazai pályán legyőzték a ZTE-t. Edzőjük, Bognár György elmondta, Egerszegről sem szeretnének üres kézzel távozni.

 

Az első negyedórában kiegyenlített játék folyt, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Aztán a vendégek átvették az irányítást. Lőttek egy zúgó kapufát és egy sarkazás után is alig kerülte el a labda a ZTE kapuját. A sors igyekezett a ZTE kedvében járni, egy jogos kiállítás után tíz főre fogyatkozott a vendégcsapat. Az lehetett hinni, a zalaiak élnek az emberelőnnyel, nem így történt. A vendégek rengeteg mozgással, sokat futva pótolták a létszámhiányt a lassan, körülményesen játszó ZTE ellen.

 

DSCF9700

 

A félidő végén egy rossz hazaadás után a Budaörs kis híján gólt ajándékozott a ZTE-nek. Fordulás után bekezdett a zalai csapat, Bobál lövését védte a vendégek kapusa.

 

A hazaiak lendülete azonban hamar megtört, Stieber újabb kapufát j lőtt. A ZTE továbbra sem tudta érvényesíteni létszámfölényét. Sőt, egy szép akció után megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Megzavarodott a zalai együttes. Zöldesi kiejtett egy labdát, amely a menti akaró Lesjakról a kapuba pattant. A hátralévő időben erőlködött a ZTE, sérülés miatt a vendégek az utolsó tíz percet kilenc emberrel játszották végig, a ZTE azonban helyzetbe sem tudott kerülni.

 

DSCF9735

 


Nagy pofont kapott hazai pályán a ZTE. A Budaörs megmutatta, milyen a korszerű foci. A ZTE öregurasan játszott, hiányzott a dinamika a játékából. Az ismeretlen játékosokból álló vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

 

DSCF9697


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Sajnos, előfordul ilyen egy csapat életében. Ezúttal semmi sem sikerült., dolgozunk tovább, a célunk megvalósulása közel van.. Szeretnénk minél előbb elérni.


Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója: - Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk.. A kiállítás _ amit nem értek - megzavart bennünket. Emberhátrányban is jobban játszottunk. A végén Petőt is elvesztettük. Úgy néz ki, súlyos a sérülése, azonban nyolc emberrel is nyertünk.

 

A forduló további eredményei:

Nyíregyháza - Balmazújváros 1-0

Békéscsaba - Vác 2-1 

Kaposvár - Tiszakécske 2-1

Monor - Mosonmagyaróvár 2-2

Vasas  - Kazincbarcika 3-2 

Siófok - Gyirmót 3-1 

Csákvár - Soroksár 2-1

Győr - Dorog 1-1 

Cegléd - Budafok 2-1

 

Tabella:

34 nb2

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates