DSCF9302ZTE FC - Kazincbarcika FC 1-0 (0-0)

 

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1422 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Lesjak (72 . p.)

 

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Szépe, Bedi - Farkas II. B.(Hudák 60. p.), Kocsis, Grumics, Barczi(Gajdos 78. p.), Kiss M. - Bobál (Novák 60. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

 

DSCF9302

 

Az első negyedórában Grumics veszélyeztetett két lövéssel, az egyiket védte az ellenfél kapuvédője, a másik fölé szállt. A ZTE többet támadott, de a vendégek jól védekeztek. Húsz perc után csökkent a hazaiak nyomása, a Kazincbarcika is eljutott a zalaiak kapujáig. Az első igazi nagy lehetőséget a vendégek hagyták ki az első félóra végén. A félidő hajrájában három hazai helyzet maradt ki. Ezek közül Bedié volt a legnagyobb, senkitől sem zavartatva a kapusba lőtt.

 

DSCF9278

.
Fordulás után lendületesebben kezdtek a vendégek és tíz perc után Zöldesi hárított bravúrral. Szívósan védekeztek a barcikaiak, úgy, hogy közben nem mondtak le a támadás lehetőségéről sem. A hazaiak mezőnyfölényben játszottak és fölényük góllá érett, Lesjak fejelt a kapuba, 1-0. A gól után Barczi biztosíthatta volna be a zalaiak sikerét, de nagy helyzetben mellé lőtt. A találkozó hátra lévő részében a vendégek játszottak mezőnyfölényben, a ZTE jól védekezett és megnyerte a találkozót.

 

DSCF9310


Küzdelmes mérkőzésen, egy jó képességű Kazincbarcika ellen kicsikarta a győzelmet a ZTE és tovább növelte előnyét a tabellán.


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Örülök, hogy hetek óta szállítjuk a győzelmeket. Az első félidőben nagyvonalúak voltunk az ellenféllel, több lehetőséget is elhibáztunk. Fordulás után távolról is kísérleteztünk, összességében megérdemelten nyertünk.


Gálhidi György, a Kazincbarcika vezetőedzője: - A ZTE kerete erősebb a mienknél, de nagy erőbedobásra késztettük a hazaiakat. Sajnálom játékosaimat, hogy nem sikerült pontot szerezniük.

 

Fotó: Zavilla András

 

A forduló további mérkőzései:

Vác - Csákvár 1-1 

Cegléd - Mosonmagyaróvár 1-1 

Monor - Gyirmót 3-3 

Budaörs - Budafok 4-2

Győr - Balmazújváris 2-0

Békéscsaba - Tiszakécske 1-2

Vasas - Soroksár 4-0 

Siófok - Dorog 1-1 

Nyíregyháza - Kaposvár 1-0

 

Tabella: 

32 t 2

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates