Gyirmot ZTEFC1Gyirmót FC Győr - ZTE FC 1-2 (0-1)

 

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Győr 900 néző. Jv.: Karakó. Gólszerzők: Nagy P. (75. p.), illetve Grumics (30. p.), Hudák (87. p.).

 

 

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri (Szépe 21. p.), Bedi - Farkas II. B. (Hudák 85. p.), Kocsis, Barczi, Grumics, Kiss - Bobál (Novák 60. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.


A rangadón az első húsz percben inkább a vendégek akarata érvényesült, két kisebb lehetőségük is volt. A hazaiak fokozatosan vették át a játék irányítását és mezőnyfölényt harcoltak ki. Az első harminc perc végén egy kontrából mégis a ZTE szerzett vezetést. Grumics lőtt a kifutó kapus lába között a hálóba, 1-0. Nem sokkal később Devecseri megsérült, le kellett cserélni. A bekapott gól ellenére ment előre a Gyirmót, de a zalaiak kontrái rendre veszély jelentettek kapujára. A vendégek jól védekeztek, de azért közben egyet-egyet kellett védenie Zöldesinek.

 

Gyirmot ZTEFC1

 


Szünet után egy szabadrúgást fogott a hazai kapus, a másik oldalon Szarka fejelt fölé. Továbbra is mezőnyfölényben játszott a hazai csapat, de a ZTE védelme jól zárt, így nem tudott helyzetbe kerülni. A zalaiak egyre kevesebbszer jutottak el a gyirmóti kapuig. A házigazdák mezőnyfölénye a 75. percben érett góllá. Nagy P. kapáslövése talált utat a ZTE kapujába, 1-1.
A gól után érdekes módon a ZTE igyekezett megtartani a labdát, ami jó százalékban sikerült is játékosainak. Már sokan elkönyvelték a döntetlent, amikor egy remek kontra végén a pár perce beállt Hudák bombázott a kapuba, 1-2.

 

Gyirmot ZTEFC2

 


A ZTE taktikus játékkal nyerte a rangadót, a hazaiak mezőnyfölénye meddőnek bizonyult. A ZTE hétpontos előnyre tett szert a tabellán.


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben mi voltunk veszélyesebbek. Jobban kihasználhattuk volna lehetőségeinket. A második félidő nem tetszett, az ellenfél kockáztatott, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Azért így is nyertünk.

 

Fotó: kisalföld.hu

 

A forduló további mérkőzései:

Tiszakécske - Győr 0-1

Balmazújváros - Csákvár 1-3 

Vác - Siófok 2-1

Dorog - Vasas 1-2

Monor - Soroksár 0-2 

Kazincbarcika - Cegléd 3-0

Mosonmagyaróvár - Budaörs 0-1

Budafok - Nyíregyháza 2-2

Kaposvár - Békéscsaba 0-2

 

Tabella:

31 t

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates