DSCF8153

ZTE FC - Duna Aszfalt TVSE 4-1 (1-1)

NB II-es labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg. Jv: Pintér Csaba. Gólszerzők: Lesjak Z. (22.), Babati B. (51., 55 - büntetőből), Gajdos Zs. (57.),  ill. Sváb D. (18.)

 

 

 

ZTE: Zöldesi I., Lesjak Z., Babati B.(78' Gergényi B.), Gajdos Zs., Bobál G., Devecseri Sz., Grumic M.(65' Kocsis G.), Bedi B., Barczi D.(71' Novák Cs.), Bolla B., Kiss M.

 

Tiszakécske: Molnár M., Szabó D., Csáki R., Tölgyesi V., Puskás Z.(54' Mihály D.), Polyák P.(60' Gréczi G.), Sirokmán Z., Szabó L., Kardos N., Kocsis G., Sváb D.  

 

Bátran kezdett a középmezőny végén tanyázó vendégcsapat. A ZTE tíz perc után került mezőny fölénybe, de ellenfele jól védekezett, sőt egy kontra végén megszerezte a vezetést is.  Mielőtt a vendégek belelkesedtek volna, gyorsan egyenlített a ZTE.

 

DSCF8153

 

Az egerszegiek továbbra is mezőnyfölényben játszottak, de egyre nehezebben jutott el a vendégek kapujáig, mivel azok szervezetten védekeztek, lezárták a széleket. Majd Gajdos hibázott kisebb helyzetben. Mindössze ennyi történt az első félidőben.

 

DSCF8215

 

Káprázatosan kezdte a második félidőt a ZTE. A házigazdák tíz perc alatt lerendezték a találkozót. Babati kétszer volt eredményes és Gajdos is betalált. A vendégek teljesen összezavarodtak a második félidő első negyedórájában. A zalaiak biztos vezetésük tudatában visszavettek a tempóból. Tartották a labdát, őrizték az eredményt. A vendégek is eljutottak néha a kapujukig, de helyzetbe nem igen kerültek.

 

DSCF8230

 

A ZTE tíz percnyi parádés játékkal hozta a számára kötelező győzelmet.

 

Értékelés:

 

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidőben még akadozott a játékunk, a másodikban már szervezetten, jól játszottunk. Szünetben arra kértem a játékosokat, hogy a széleken is vezessünk támadásokat, hogy minél nagyobb nyomás alá helyezzük ellenfelünket.

 

Szabó István, a Tiszakécske vezetőedzője: - A szerdai Magyar Kupa mérkőzés után három játékosomra nem számíthattam, ezt megéreztük. Az első félidőben még szervezetten játszottunk, a másodikban már kijött a ZTE nagyobb technikai tudása.

 

Fotó: Zavilla András

 

A forduló további mérkőzései:

Budaörs - Vác 2-3

Cegléd - Balmazújváros 0-1

Monor - Kaposvár 2-2

Siófok - Békéscsaba 1-0

Csákvár - Győr 1-4

Kazincbarcika - Soroksár 2-1

Mosonmagyaróvár - Dorog 1-3

Vasas - Nyíregyháza 5-1

Gyirmót - Budafok 2-1

 

Tabella:

26

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates