Kedden úgy döntött az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, hogy Farkas Balázst, a Kaposvár ellen kiállított ZTE játékost három bajnoki mérkőzésről eltitja.A  hivatalos indoklás szerint azért, mert "a labda megszerzéséért folytatott küzdelemben megrúgta ellenfelét, aki sérülést szenvedett".

 

A játékos a következőkben így emlékezett vissza a történtekre: - "A párharcban a labdáért mentem, semmi szándékosság nem volt a mozdulatomban. Ahogy eltolta a labdát a kaposvári játékos, rögtön visszahúztam a lábam. Nem tapostam meg, nem rúgtam meg, ennél jobban már nem tudtam visszahúzni a lábam. Utána hirtelen azt sem tudtam, melyik irányba következik majd szabadrúgás, nagyon meglepődtem a piros lapon".

 

Fellebbezünk a döntés ellen, bízom benne, hogy csökkentik a három meccset egyre vagy kettőre - folytatta Farkas Balázs. - Ma felhívtam Hadaró Valentint, a kaposvári játékost és ő is elmondta, hogy nem ezért cserélték le, már korábban eldöntött volt, hogy elhagyja a pályát. Ráadásul nem is sérült meg az esetnél, a hétvégén már pályára is léphet, aminek persze nagyon örülök. Ő is meglepődött a kiállításon és az eltiltáson, úgyhogy bízom benne, hogy ezek ismeretében mérséklik a büntetésemet".

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates