Kaposvar ZTEFC190224

Kaposvári Rákóczi FC - ZTE FC 1-0 (1-0) 

NB II bajnoki labdarúgó-mérkőzés, Kaposvár, Vezette: Kassai Viktor, (Georgiou Theodoros, Kovács II. Gábor). Gólszerző: Hegedűs D. (45.). Piros lap: Farkas B. (ZTE FC 67.)  

 

Kaposvári Rákóczi FC - ZTE FC 1-0 (1-0) 

 

NB II labdarúgó-mérkőzés, Kaposvár, Vezette: Kassai Viktor, (Georgiou Theodoros, Kovács II. Gábor). Gólszerző: Hegedűs D. (45.). Piros lap: Farkas B. (ZTE FC  67.p). 

 

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bedi - Babati, Barczi, Grumics, Kocsis (Farkas 63. p..) Kiss - Bobál (Gajdos 84. p.) Vezetőedző: Dobos Barna.

 

A rangadón a hazaiak kezdtek jobban, Zöldesi védett egy éles lövést az elején. A Kaposvár jóval agresszívabban játszott és többet birtokolta a labdát. A félidő közepén újabb hazai lehetőség után a labda elkerülte a ZTE kapuját. A zalaiak a harmincadik percben veszélyeztettek először, Bobál lövését védte a hazai kapus. Nem sokkal később újabb somogyi lehetőség maradt ki. Egy kontra után Babati hibázott százszázalékos helyzetben. A félidő hajrájában egy lövést ütött a léc fölé Zöldesi. A szögletből a tisztán hagyott Hegedüs megszerezte a vezetést a Kaposvárnak, 1-0.

 

Kaposvar ZTEFC190224

 

Fordulás után valamivel jobban csipkedték magukat a vendégek, de helyzetbe nem sikerült kerülniük. Két gyenge egerszegi lövést védett a hazai kapus. Azután az öt perce beállt Farkas rálépett Hadaró lábára, Kassai túl szigorúan kiállította. Érdekes módon a kiállítás után a ZTE erőteljesebben támadott. A Kaposvár kontrára rendezkedett be, az egyik végén a zalai kapus védett bravúrral. Tíz emberrel is mezőnyfölényben játszott a zalai csapat. Zárásként Babati lövését védte a somogyiak kapusa.


A rangadót megérdemelten nyerte a Kaposvár, a találkozó nagy részében jobban játszott, többet birtokolta a labdát, több helyzete akadt. A ZTE kevés lehetőségét kihagyta, nem sikerült visszavágnia az őszi vereségért. Nagyon kemény csata várható a feljutásért.


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Nehezen lendültünk játékba. Döntő szituációkban hibáztunk. Itt Babati helyzetére, Farkas kiállítására gondolok. Fordulás után az eredmény megtartására törekedett a Kaposvár, sikerrel.

 

Fotó: www.sonline.hu

 

A forduló további eredményei:

Budafok - Csákvár 2-2

ETO FC - Siófok 1-0

Nyíregyháza - Monor 2-1

Cegléd - Tiszekécske 1-1

Balmazújváros - Budaörs 2-1

Vác - Mosonmagyaróvár 2-1

Dorog - Kazincbarcika 1-2

Soroksár - Gyirmót 4-2

Békéscsaba - Vasas 2-1

 

Tabella: 

25 tab

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates