DSCF4366

ZTE FC - Nyíregyháza Spartacus FC 2-1 (2-0). 

 

NB II labdarúgó-mérkőzés, Zalaegerszeg. Jv: Erdős József, (Tóth II. Vencel, Aradi József). Gólszerzők: Bedi B. (24.), Babati B. (34.)  ill., Polényi G. (59.)

 

 

ZTE: Zöldesi - Bolla, Lesjak, Devecseri, Bedi - Barczi (Farkas B. 75. p.), Kocsis, Kiss (Hudák 79. p.), Grumics, Babati - Bobál (Novák 90. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

 


A vendégek helyzetével indult a találkozó, Zöldesi azonban védte a lövést. Az első negyedórában mezőnyjátékkal teltek a percek. A hazai csapat lassan átvette az irányítást. Babati lőtt fölé 20 méterről, majd Jova védett nagyot. A beívelt szöglet után Bedi fejesével megszerezte a vezetést a ZTE, 1-0. Egy vendég szabadrúgás 18 méterről a sorfalban akadt el. Indítás után Babati lépett ki a leshatárról és lőtt a kapuba, 2-0. A félidő hajrájában Jova védett még kétszer bravúrral. Az első félidő a ZTE-é volt, megérdemelten vezetett.

 

 

DSCF4366

 


Fordulás után aktívabbak lettek a vendégek, többet birtokolták a labdát. A félidő elején Polényi szabadrúgása után a ZTE kapujában landolt a labda, 2-1. A hazaiak túlságosan is ráültek az eredményre. A vendég nyírségiek vérszemet kaptak, több helyzetük is akadt, de a zalai védők blokkolták a lövéseket. A házigazdáknak mindössze két kisebb lehetősége akadt a második félidőben.

 

 

DSCF4286

 


Harmadik tavaszi győzelmét aratta a ZTE. Az első félidőben a zalaiak voltak jobbak, a másodikban a nyírségiek. A következő fordulóban rangadó lesz Kaposváron, ott a mai játéknál jobb játék kell.

 

DSCF4314

 


Értékelés:

 


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője:- Az első félidőben ötletesen játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki. A második félidőben széleken mentünk előre, de az i-re nem sikerült a pontot feltenni. Szeretném megköszönni a „B” közép bíztatását, sokat segítettek a szurkolók.

 


Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza vezetőedzője: - Azért vagyok mérges, mert akkor kezdtünk el futballozni, amikor bajban voltunk. A második félidőben jól játszottunk, egy félidei jó játék azonban kevés a sikerhez, ezen változtatnunk kell.

 

Fotó: Zavilla András

 

A forduló eredményei:

Kazincbarcika - Vác 0-5

Mosonmagyaróvár - Balmazújváros 1-1

Budaörs - Tiszakécske 0-0

Cegléd - Kaposvár 0-2

Monos - Békéscsaba 2-2

Vasas - Győr 0-4

Siófok - Csákvár 1-2

Soroksár - Budafok 0-1

Gyirmót - Dorog 3-1

 

Tabella:

0217 nb2 tabella

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates