DobosA ZTE vezetőedzője a téli átigazolásokról.

 

 

Február 14-én éjfélkor lezárult a 2019-es téli magyar átigazolási időszak, így péntektől élő szerződéssel rendelkező játékosok már nem válthatnak klubot.

 

- Végh Gábor tulajdonos úr és Sallói István sportigazgató már a nyáron egy erős keretet állított össze, amit bizonyított, hogy a csapat az ősz folyamán bejelentkezett a feljutásért - kezdte honlapunknak Dobos Barna vezetőedző, akit arra kértünk, vonja meg az átigazolási idény mérlegét. - A télen azokra a posztokra igazoltunk, ahol még erősítésre volt szükségünk, és szerintem kijelenthető, hogy egyértelműen erősödött a csapat. Ezt az első két tavaszi forduló is bizonyította, és remélem, hogy hosszú távon még eredményesebbek leszünk. Most az a feladatunk, hogy minél jobban összecsiszoljuk a játékosokat. Szeretném megköszönni tulajdonos úrnak, hogy minden feltételt megadott ahhoz, hogy a céljainknak megfelelően készülhessünk Törökországban és a megjelölt posztokra erősíthessünk télen. 

Dobos

FOTÓ: ZTE FC Zalaegerszeg facebook 

 

Érkezők:
Bobál Gergely (Csákvár), Farkas Balázs (MTK), Kocsis Gergő (MFK Karviná – Csehország), Miroszlav Grumics (Haladás), Szmola Bálint (Augsburg FC)
Kölcsönbe: Bolla Bendegúz ( Mol Vidi FC)

 

Távozók:
Kölcsönbe: Balázs Zsolt (NK Nafta Lendava 1903 – Szlovénia), Horváth Krisztofer (SPAL U17 – Olaszország), Kónya Kornél (PMFC )
Végleg: Kulcsár Kornél (Budafok), Szasa Popin (Szeged-GA), Madarász Márk ( ETO FC Győr), Szabó Patrik (PAFC) Ekker Milán ( Nagykanizsa)

Forrás: ztefc.hu

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates