DSCF8092ZTE FC – WKW ETO FC Győr 3-2 (1-1)  - az 51. perctől folytatva

Gólszerzők: Bobál (27., 90+5. 11-esből), Barczi (61.) ill. Vukasovic M. (31.), Lovrencsics B. (66.)

 

 

 ZTE: Zöldesi I., Lesjak Z., Babati B., Bobál G., Devecseri Sz., Grumic M., Kocsis G., Bedi B., Barczi D., Bolla B., Kiss .

 

Győr: Horváth T., Bagi I., Völgyi D., Andric N., Szimcso V., Tar Zs., Vukasovic M., Petró B., Kovács K., Lovrencsics B. 

 

Az 51. perctől 1-1-es állásról folytatódott a ZTE - Győr mérkőzése, amely három nappal korábban a mostoha időjárási viszonyok miatt félbeszakadt.

 

Meglepetésre a vendégek játszottak jobban, feltolták a védekezésüket, a hazaiakat már saját térfelükön letámadták. Nem is ízlett harcmodoruk a zalaiaknak. Egy lövés alig kerülte el a hazaiak kapuját, majd Zöldesinek kellett kétszer is bravúrral védenie. A hazai védelem könnyen zavarba hozható volt. 

 

DSCF8092

 

Egy kóbor kontra végén mégis a ZTE szerzett vezetést. Egy jobb oldali beadást Barczi lőtt a jobb alsó sarokba, 2-1. Azt lehetett gondolni, hogy a vezetés megnyugtatja a ZTE-t. Nem így történt. Pár perccel később egy előre vágott labdával Lovrencsics lépett ki. Hosszú volt ugyan a labda a játékosnak, Zöldesi azonban megtorpant, rosszul futott ki és máris 2-2 lett.

 

DSCF8097

 

Továbbra is a vendégek irányítottak. Egy rossz hazaadás után Zöldesi védett bravúrral. Aztán ismét kétszer védett nagy helyzetben a zalai kapus. A hosszabbításban már mindenki a mérkőzés végét várta, amikor Grumics beadása után Bobált szerelték szabálytalanul a tizenhatoson belül. A büntetőt a sértett biztosan lőtte a kapuba, 3-2. A középkezdésre már nem is volt idő.


A félbeszakadt mérkőzés folytatásában a vendégek játszottak jobban. A ZTE gyengélkedett, de két lehetőségéből két gólt szerzett, és megnyerte a mérkőzést. A győzelmet, mint tudjuk nem kell megmagyarázni.


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Legfontosabb a győzelem. Láttunk hibákat, de extrát is a csapatban. A végén mi voltunk koncentráltabbak és ez meghozta a sikert.


Király József, a Győr vezetőedzője: - Ez egy különleges meccs volt. Úgy jöttünk ide, hogy rámegyünk a ZTE-re. Sajnálom a játékosokat, sok helyzetünk volt, de csak egy gólt lőttünk, a ZTE eggyel többet.

 

A ZTE a győzelmével a tabella második helyén áll, míg az ETO október 21-e óta sorozatban ötödször kapott ki idegenben.

 

Fotó: Zavilla András

 

A 22. forduló eredményei:

Soroksár–Vác FC 3-0

Kazincbarcika–Tiszakécske 5-0

Mosonmagyaróvár–Kaposvári Rákóczi FC 0-1

Budaörs–Nyíregyháza 3-2

Cegléd–Békéscsaba 0-4

Monor–Csákvár 2-2

Vasas–BFC Siófok 0-3

Dorog–Budafoki MTE 2-1

Gyirmót FC Győr–Balmazújváros 4-0 

 

Tabella:

tab

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates