zte 10Sajtótájékoztatót tartott a ZTE FC vezetősége, amelyen Sallói István sportigazgató, dr. Dobos Barna vezetőedző és Babati Benjamin csapatkapitány képviselte a klubot.

 

 

Sallói István: ”Szerencsésnek mondhatják magukat az egerszegi szurkolók, hogy olyan tulajdonosa van a klubnak, aki minden lehetőséget biztosít és nem adja fel, amíg a Zetét vissza nem vezeti az NBI-be. Végh Gábor tulajdonos már nyáron is minden feltételt biztosított, hogy versenyképes csapatot alakíthassak ki, és ezt megfejelte a téli török edzőtábor biztosításával, valamint komoly Nb1-es rutinnal rendelkező játékosok leigazolásával. A keret alkalmas a kitűzött cél elérésére, megfelelően rotálható, forgatható a szakmai elképzeléseknek megfelelően. Nagy álmunk az Nb1, de tapasztalatból mondom, hosszútávon egy embertől nem várható el, hogy ilyen szinten fenntartsa a klubot, szükség lesz az egerszegi vállalkozók részvételére is, ha tartósan NBI-es klubot szeretnénk. A szurkolók rengeteget segítettek ősszel is, mellettünk álltak egy egy gyengébb meccs után is, de tavasszal még inkább szükségünk lesz rájuk, hogy átsegítsenek minket az esetleges hullámvölgyeken, mert biztos nem lesz sétagalopp a hátralévő 17 meccs, végig kell a támogatás, mert májusban már telt házas meccseket szeretnénk játszani!”

zte 10Fotó: ZTE FC facebook  

 

Dobos Barna: “Már ősszel is erős kerettel dolgozhattam, de télen sikerült tovább fejleszteni a csapatot. Öt új játékost igazoltunk, akik akár egyszerre is pályán lehetnek, de nem gondolom, hogy ettől veszélybe kerülne az őszi jó csapategység. Jól sikerült a felkészülésünk, az új játékosok gyorsan beilleszkedtek. Fontos a jó rajt, de nem történik katasztrófa, ha lassabban lendülünk bele, elég hosszú a bajnokság, hogy kivívjuk a feljutást. Ez nem jelent nyomást, inkább örömöt, hogy ilyen komoly célért küzdhetünk. Ez mindannyiunkat nagyon motivál.”

 

Babati Benjamin: “Legnagyobb álmom válik valóra, ha feljutunk az NBI-be. Nyáron 15 új játékos érkezett, mégis már pár nap után úgy éreztem, mintha évek óta együtt játszanánk olyan jó lett a csapatszellem. Egységes az öltöző, mindenki egyet akar és ide könnyen illeszkedtek be az új fiúk is. Nagyon várjuk a folytatást!”

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates