Az őszi kerettel kezdte a felkészülést a ZTE FC.

Az elmúlt évekhez képest korábban, az újév második munkanapján, január 3-án megkezdte felkészülését az NB II második helyén álló ZTE labdarúgócsapata.

 

A sietség nem véletlen, mert egy hónap múlva már bajnoki mérkőzést kell játszania az ETO FC Győr ellen. A korai rajthoz nyilván lesz egy-két „szava” az időjárásnak is. A másodosztályban ismereteink szerint ilyen korán még nem kezdődött a tavaszi idény.

 

Sallói István sportigazgató elmondta, hogy a felkészülést az ősszel szerepelt kerettel kezdték meg. Bobál Gergely, az eddig egyetlen új igazolás a jövő héten csatlakozik a csapathoz. A keretben további változások várhatóak, de amíg nincs konkrétum egy-egy átigazolási ügyben, addig nem akarnak neveket mondani a klubnál.

 

Az előzetes tervekben szerepelt, hogy a ZTE külföldi edzőtáborozásra utazik, ami nem valósult meg. A csapat végig hazai környezetben készül a februári rajtig. A felkészülés elején vagy másfél hetet szánnak a fizikai alapok megszerzésére. Ezután már jönnek az edzőmérkőzések és a formába hozás. A bajnoki rajtig öt edzőmérkőzést terveznek. Az ellenfelek többek között a Vác, a Dorog, a szlovén Lendva csapata található.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates