Mindent megtesznek a feljutásért

 

Az elmúlt bajnoki idényben kis híján kiesett a labdarúgó NB II-ből a ZTE FC csapata. Az idei szezon félidejében viszont szünetben ígéretes pozícióban van. Bedi Bence, a ZTE saját nevelésű játékosa is jól teljesített az ősz során.


bedi bence1- A tavalyi gyengébb szereplés után szinte teljesen kicserélődött a csapat. Az őszi idényben célunk volt, hogy ott legyünk a feljutó helyek közelében, ami maximálisan jól sikerült - hangoztatta Bedi Bence. – A hazai mérkőzések közül a Csákvár és a Balmazújváros elleni döntetlent, valamint a Kaposvár és a Vasas elleni vereséget sajnálom. Ha az említett mérkőzéseket megnyerjük, akkor még jobb lenne a helyzetünk.


- Mi eredményezte a nagy javulást a teljesítményben?


- A játékosállomány változását már említettem. A csapat is jóval egységesebb lett. Nyílván a jó eredmények összekovácsolják a társaságot.


- Bedi Bence sem zárt rossz szezont, jól játszott, gólokat lőtt. Előbb középpályásként, az ősz végére ismét bal oldali védőként szerepelt, melyik az igazi posztja?


- A középpályán jobban szeretek játszani, mint a védősorban. Azért kerültem ismét hátrább, mert a Gergényi Bence megsérült.


- A mérkőzéseket elnézve a rövid passzos játékra állt át a csapat, hogy a labda minél többen a ZTE-nél legyen…


- Az edzőváltás után Dobos Barna elsődleges célja volt, hogy a labdabirtoklás terén előrelépjünk. Nem könnyen álltunk át az új játékstílusra, de az utolsó őszi fordulókban már egész jól ment. A játékunk tavaszra tovább fejlődhet. Biztos vagyok benne, hogy a tél során fogunk igazolni, akár csak a többi riválisunk. Nagyon sok minden függ az erősítésektől.


- Hosszú idő óta várják a szurkolók, hogy ismét NB I-es csapata legyen Zalaegerszegnek. A csapat félidei pozíciója alapján sikerülhet a feljutás?


- Egy biztos, motiválni nem kell a csapatot, mindenki szeretne az élvonalban játszani. Egyet ígérhetek a szurkolóknak, mindent megteszünk, hogy ismét NB I-es legyen a ZTE.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates