B258277BSS Monor - ZTE FC 1-4 (0-1).

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 250 néző. Jv.: Takács. Gólszerzők: Tóth B. (65. p.), illetve Babati (9., 74. p., a másodikat 11-eből, Bedi 68. p., Karacs 89. p., öngól). Kiállítva: Póti (Monor 73. p.).

 

ZTE: Zöldesi - Kónya, Lesjak, Kiss, Szabó P. - Babati (Horváth K. 89. p.), Madarász, Hudák, Bedi - Balázs (Novák 60. p.), Barczi (Szökrönyös 89. p.). Vezetőedző: Dobos Barna. 

Pályája felújítása miatt a Monor is albérletben játszik. A ZTE-ből Gajdos és Gergényi sérülés miatt maradt ki, a baloldali védő posztján újoncként Szabó P. kezdett.

 

B258241


Előbb a ZTE hagyott ki helyzetet, majd a másik oldalon Zöldesi védett nagyot. A harmadik lehetőség, amelyet a ZTE dolgozott ki, gólt hozott. A vendégek vezető találata nem nyugtatta meg a ZTE-t. A kiesés ellen küzdő Monor mezőnyfölényt harcolt ki. A zalaiak nem nagyon tudták megtartani a labdát, így a lelkes vendéglátók többet támadtak. A ZTE szórványos kontrák végén veszélyeztetett. Az egyik végén Balázs gyenge lövését védte a hazai kapus.

 

B258252

 

A félidő közepétől valamelyest enyhült a hazai csapat nyomása, de helyzet egyik oldalon sem alakult ki. A fordulás után mintegy tíz percig a zalaiak irányítottak, helyzetek nélkül. Aztán visszaállt a régi rend, azzal a különbséggel, hogy már helyzete is akadt a Monornak. Az egyenlítéshez azonban kellett Zöldesi hibája is. Ezután gyorsan ritmust váltottak a vendégek, előbb egy kapufát lőttek, majd egy beadást kiejtett a kezéből a hazai kapus, s Bedi jókor érkezett. Újból támadásba lendült a Monor, azonban egy kontra után Póti kézzel ütötte ki a gólba tartó labdát, villant számára a piros lap. A 11-est Babati bebombázta. A tíz főre fogyatkozott vendéglátók ellen uralta a találkozót a ZTE és egy hazai öngóllal fölényes lett győzelme.

 

B258277


A mély talajon a ZTE nem tudta sok passzos játékát játszani. A kiesés ellen küzdő Monor 70 percig egyenrangú ellenfél volt. A kiállítás után azonban nem volt kétséges a zalaiak biztos győzelme.


Értékelés:


Bedi Bence, a ZTE játékosa: - A mély talajon nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Szerencsére a hazaiak egyenlítő gólja után jött a gólom, a kiállítás után pedig egyértelművé vált győzelmünk.

 

Fotó: Szekeres Péter

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates