DSCF6150ZTE FC - Ceglédi VSE 1-0 (1-0). 

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 875 néző. Jv.: Németh. Gólszerző: Balázs (14. p.).

 

 

ZTE: Zöldesi - Kónya, Kiss, Devecseri, Gergényi – Babati, Barczi, Madarász, Bedi - Balázs (Popin 20. p. Novák 87. p.), Gajdos (Horváth K. 80. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.


A mérkőzés kezdetekor még javában tartott a Zalakerámia ZTE kosárlabda-mérkőzése, így a vártnál kevesebben látogattak ki a stadionba, sa 19 órás kezdés sem volt igazán nézőcsalogató.

 

DSCF6152

 


A vendégek visszahúzódtak saját térfelükre és védekeztek, de nem mondtak le a gyors kontrák vezetéséről sem. A ceglédiek előbb Balázsnak, később Babatinak pakoltak oda. Az előbbi hosszú ápolás után visszatért és gól szerzett, mint később kiderült, a zalai csapat győztes találatát. Húsz perc után a hazaiak gólszerzője jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot.

 

DSCF6120

 

A gólt követően a vendégek aktívabbak lettek, egy ceglédi lövés alig kerülte el a zalai kaput. Kiegyenlített játék folyt a pályán, egyik csapatnak sem sikerült a másik fölé kerekednie. A félidő hajrájában Popin fejelt mellé.

 

DSCF6150 


Fordulás után sem sokat változott a játék képe. Sok volt a hiba mindkét oldalon. Egy ceglédi kontra végén Zöldesi kifutva lábbal tisztázott. Nagy egyenlítési lehetőség volt. A másik oldalon, egy hazai kísérlet csattant a kapufán. Majd ismét a ZTE kapusa következett, egy hazaadás után cselezett, de bejött neki. Az utolsó negyedórában a vendégek játszottak enyhe mezőnyfölényben, de helyzetet nem igen sikerült kialakítaniuk a zalaiak kapuja előtt.


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Sajnálom, hogy gólszerzőnk, Balázs Zsolt megsérült. Az esemény megzavarta a csapatot. Ennek ellenére adódó helyzeteinket illett volna jobb százalékban kihasználni.


Nagy Tibor, a Cegléd vezetőedzője: - Az első játékrészben nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk. Fordulás után már láttam olyan elemeket, amelyekre lehet építkezni.

 

Fotó: Zavilla András

A forduló további mérkőzései:

Tiszakécske - Budafok 3-0

Monor - Budaörs 0-2

Kaposvár - Balmazújváros 1-0

Nyíregyháza - Vác 1-2

Békéscsaba - Dorog 2-1 

Győr - Soroksár 2-0 

Csákvár - Gyirmót 2-3

Siófok - Kazincbarcika 1-5 

Vasas - Mosónmagyaróvár 1-1 

 

Tabella:

16 nb 2 tab

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates