B047544Budaörs FC - ZTE FC 2-0 (2-0)

 

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Tatabánya, 200 néző. Jv.: Pillók. Gólszerzők: Csiki (13. p.), Sabján M. (37. p.).

 

 


ZTE:Zöldesi - Kónya, Kiss, Devecseri, Gergényi - Babati (Gajdos 46. p.), Barczi, Bedi, Hudák, Madarász (Horváth K. 46. p.) - Novák (Balázs 65. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.

 

A hazai együttes a találkozó elején letámadta a ZTE-t, nem engedte kibontakozni ellenfelét. Egy kontrából Babati emelését a visszafutó hazai kapus hárította. Nem sokkal ezután egy baloldali beadás után szemfüles góllal szerezte meg a vezetést a hazai csapat. A ZTE védelme egyszerűen elaludt.

 

B047544

 

A bekapott gól után kezdte csipkedni magukat a vendégek, fölénybe kerültek, helyzeteik is adódtak. Barczi egyedül tört kapura, de kivárt, beérték és szerelték. A hazai kontrák továbbra is veszélyesek voltak. Az egyik végén a budaörsi csatár simán betörhetett a ZTE 16-osán belülre, a védők asszisztáltak hozzá és már két góllal vezetett a hazai csapat. 

 

B047357

 

A félidei kettős csere sem nagyon lendített a ZTE játékán. A vendégek ugyan enyhe mezőnyfölényben játszottak, de igazi gólhelyzetbe nem nagyon kerültek. A csereként beállt Balázs lőtt a felső lécre, ez volt a ZTE legnagyobb helyzete. A hazai kontrák viszont továbbra is veszélyesek voltak. A budaörsi kísérleteket Zöldesi rendre védte. A hazai csapat a hajrában már uralta a játékot és megnyerte a találkozót.

 

B047377


Az utóbbi hetek egyik leggyengébb játékát produkálta a ZTE. Hiányzott az egészséges agresszivitás, mellette elöl és hátul is sokat hibáztak játékosai.


Értékelés:

 

Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - A Budaörs az első félidőben jól használta ki helyzeteit, fordulás után hátrányunkat nem sikerült ledolgozni. Végül a jobb helyzetkihasználás eldöntötte a mérkőzést.

 

Fotó: Szekeres Péter

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates