DSCF5632ZTE FC - Credobus Mosomagyaróvár 2-1 (0-0).

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1539 néző. Jv.: Oláh. Gólszerzők: Hudák (53. p.), Novák (85. p.), illetve Czár (80. p.)

 

 

A három pontnak lehet örülni.

 

ZTE FC - Credobus Mosomagyaróvár 2-1 (0-0).

 

NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1539 néző. Jv.: Oláh. Gólszerzők: Hudák (53. p.), Novák (85. p.), illetve Czár (80. p.)

 


ZTE: Zöldesi - Kónya, Devecseri, Kis M., Gergényi - Babati, Kulcsár (Madarász 61. p.), Barczi (Horváth K. 72. p.), Hudák, Bedi - Novák (Balázs 87. p.). Vezetőedző: Dobos Barna.
Gólszerzők: Hudák (53. p.), Novák (85. p.), illetve Czár (80. p.).

 

DSCF5632

 


A kiesés ellen küzdő vendégek legyőzése még a tartalékos ZTE számára is kötelező volt. Az egerszegi csapat az első tizenöt percben egyértelműen fölényben játszott, de helyzeteket nem tudott kialakítani. A vendégek két szöglet után veszélyeztettek. A folytatásban sem változott a játék képe, a hazaiak mezőnyfölényben játszottak, a Mosonmagyaróvár saját térfelére visszahúzódva védekezett. Kisebb helyzetek adódtak a hazaiak előtt, de az utolsó passzokba, vagy a lövésekbe mindig hiba csúszott.

 

DSCF5639

 

Fordulás után előbb Bedi helyzeténél a gólvonalon tisztázott a vendég kapus, azonban pár perccel később Hudák bombájánál már tehetetlen volt (1-0). A gól után még mintegy tíz percig a ZTE uralta a játékot, Aztán fokozatosan átvette az irányítást a vendégcsapat. Szögletek és helyzetek jelezték fölényüket. Czár bombalövése után Zöldesi is kapitulált (1-1). Az egyenlítés után érthetetlen módon ismét visszahúzódott saját térfelére az MTE. A ZTE élt a lehetőséggel, Novák talált közelről a kapuba 2-1. Az utolsó öt percben ismét kitámadott a vendégcsapat, azonban a hazaiak szerencséjére két helyzetét elhibázta.

 

DSCF5647

 


Az első félidőben a ZTE játszott fölényben, kevés lehetőségét azonban elhibázta. Fordulás után a vezető góljáig a ZTE akarata érvényesült, utána nagyon azonban érthetetlenül visszaesett a teljesítménye és végül a szerencsének is köszönhette, hogy győzelmet aratott.


Értékelés:


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Kemény mérkőzésre számítottam, az is lett. Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, de helyzeteink kimaradtak. Vezető gólunk után ellenfelünk kockáztatott, bejött neki, de csapatom tartását bizonyítja, hogy még is sikerült kiharcolnunk a győzelmet.


Takács Gábor, az MTE megbízott edzője: - A közönség jó mérkőzést láthatott. Bizonyítottuk, hogy többre érdemes csapat vagyunk. A második félidőben jobbak voltunk, egy pontot feltétlenül megérdemeltünk volna.

 

Fotó: Zavilla András

 

A forduló további mérkőzései:

Nyíregyháza - Tiszakécske 3-3

Monor - Kazincbarcika 1-2

Cegléd - Budaörs 2-0

Kaposvár - Budafok 2-1

Békéscsaba - Balmazújváros 2-1

Győr - Vác 2-2

Csákvár - Dorog 2-0

Siófok - Soroksár 0-0

Vasas - Gyirmót 0-4

 

Tabella:

1028 nb2 tabella

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates