A216458

Kazincbarcikai SC - ZTE FC 1-1 (1-0)

NB II labdarúgó-mérkőzés, Putnok, Putnoki Várady Béla Sportközpont. Jv: Kovács J. Zoltán, (Becséri Gergely, Bertalan Dávid). Gólszerzők:  Tóth L. (32. p.), illetve Novák (65. p.). Piros lap: Lesjak (45. p.), illetve Heil (91. p.).

 

Kazincbarcika: Somodi B., Palmes R., Fótyik D., Lukács R. (60' Belényesi Cs.), Heil V., Tóth L., Kanalos T. (73' Kiss B.), Krausz R. (60' Takács P.), Oltean S., Mikló R., Toma Gy.

 

ZTE: Zöldesi I., Lesjak Z., Kónya K., Babati B. (46' Novák Cs.), Devecseri Sz., Horváth K. (46' Madarász M.), Bedi B., Barczi D. (90+2' Balázs Zs.), Gergényi B., Kiss M., Hudák M.

 

A Kazincbarcika pályáját felújítják, így Putnokon rendezték a mérkőzést. A hazai csapatnak a mérkőzés elején sikerült nyomás alá helyezni a ZTE-t. A házigazdák pontrúgások után veszélyeztettek. A másik oldalon is pontrúgások után igyekezett gólt szerezni a ZTE, azonban kevés sikerrel. A Kazincbarcika letámadott, nem hagyta kibontakozni a zalaiakat. Két szabadrúgásuk alig kerülte el a ZTE kapuját.

 

A216458

 

 

Az első félóra végefelé hálóba talált a vendégcsapat, azonban a gólt les miatt nem adott meg a játékvezető.A másik oldalon kihagyott a ZTE baloldali védelme és éles szögből leadott lövéssel vezetett a hazai csapat. Válaszként két újabb veszélytelen zalai szabadrúgás következett. A félidő hajrájában Lesjak és Heil összeakaszkodott, az ütközés után vérezni kezdett a hazai játékos szája. A játékvezető kiállította a zalaiak játékosát.

 

A216340

 

Fordulás után más szerkezetben lépett pályára a ZTE, Novák beállásával magasította csapatát Dobos Barna. A zalaiak 10 emberrel is irányítottak. Egy szöglet utáni fejesből egyenlített a ZTE. Rögtön támadó kedve lett a házigazdáknak, beszorították a vendégeket. Kapufát lőttek, két helyzetet is kihagytak. A hajrában a ZTE megőrizte az egy pontot.  A hosszabbításban Heilt is utolérte a végzete, őt is kiállította a játékvezető.

 

A216388

 

Küzdelmes, kevés helyzetet hozó találkozón az egy félidőn át emberhátrányban játszó ZTE pontszerzése dicséretesnek mondható.

 


Értékelés:

 


Dobos Barna, a ZTE vezetőedzője: - Az első félidő végén megfogyatkoztunk, tíz emberrel játszva be kellett érnünk az egy ponttal. A második félidei játékunkra építhetünk a jövőben. 

 

Fotók: Szekeres Péter

 

A forduló további mérkőzései:

Tiszakécske - Békéscsaba 2-1 

Mosonmagyaróvár - Cegléd 0-2

Soroksár - Vasas 3-1 

Dorog - Siófok 0-0

Budafok - Budaörs 1-2 

Kaposvár - Nyíregyháza 2-1

Csákvár - Vác 2-2

Balmazújváros - Győr 0-1

Gyirmót - Monor 7-3

 

Tabella:

13 nb2 tab 1

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates